Setmana del 17 al 23 de setembre

Què fem amb el teu vot?

Setmana del 17 al 23 de setembre de 2018


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dimarts 17

• Ferrocarrils de la Generalitat instal·la unes escales mecàniques a l’estació Sabadell Plaça Major. Més informació.

Dimarts 18

• El parc del Taulí tindrà una nova àrea de gossos aquesta tardor. Més informació.

• El VI Fòrum de Tecnologies i Innovació obre les inscripcions per a empreses i persones emprenedores. Més informació.

Dimecres 19

• El Mescla’t 2018 reivindica els valors de diversitat i convivència davant qualsevol tipus de discriminació. Més informació.

• Presentació del nou Informe de Conjuntura de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes. Més informació.

• L’Ajuntament demana a l’Estat la cessió de l’edifici de l’antiga Maternitat. Més informació.

• La piscina de Ca n’Oriac comptarà amb una nova sala de filtració el proper estiu. Se substitueix el sistema actual de desinfecció de cloració per l’electròlisi salina. Més informació.

Dijous 20

• L´Ajuntament i els sindicats signen un acord per millorar les condicions econòmiques i de treball de la plantilla municipal. Es començaran a recuperar condicions laborals perdudes amb les retallades. Eduard Navarro, regidor de Recursos Humans, ha agraït els esforços que han fet les dues parts i ha afegit que “aquest acord permet donar un millor servei públic, perquè per poder-lo assolir, també havíem de reforçar els drets dels seus treballadors i treballadores. L’Ajuntament de Sabadell és un motor important de l’activitat econòmica de la ciutat, tant pel volum de contractació com pel nombre de llocs de treball que manté i que genera”. Més informació.

• L’Estudi de Salut Infantil de Sabadell revela un alt grau de sedentarisme i un percentatge del 30% d’infants amb sobrepès o obesitat. “Sovint només pensem en la salut quan no la tenim, però multitud de decisions del nostre dia a dia, multitud de decisions polítiques, tenen una afectació directa en l’àmbit de la salut“, ha explicat el tinent d’alcalde Joan Berlanga durant la presentació. “És importantíssim que les institucions quan planifiquem, ja siguin escoles, transport públic, projectes esportius, la compra de productes per menjadors escolars,… tinguem molt present l’afectació en l’àmbit de la salut“, ha reivindicat Berlanga.

Al seu torn, el regidor de Salut Ramon Vidal, ha explicat que “com a Ajuntament estem totalment compromesos amb el foment d’estils de vida saludables, i això és un gran repte col·lectiu, motiu pel qual fem una crida a la corresponsabilitat de tothom“. Més informació.

• L’Ajuntament ha augmentat un 73% el pressupost per a ajuts de menjador escolar durant aquest mandat. Més informació.

✚ El grup motor de Catalunya en Comú, format per militants de Podem, ICV i EUiA, alguns dels quals participen també a Unitat pel Canvi, impulsa la celebració d’una segona assemblea de l’espai a Sabadell el proper 4 d’octubre.

 

Divendres 21

• El programa d’Activitats Físiques per a adults i gent gran inicia el curs amb noves activitats i nous espais. Més informació.

• Les dues primeres fases d’obres del parc de les Aigües s’han acabat i la tercera començarà el proper trimestre. Més informació.

• El Ciutat i Escola ofereix aquest curs 375 activitats, entre les quals prop d’una cinquantena de novetats. Avui, durant la presentació del programa, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha remarcat que “educar no correspon només a les famílies, les escoles o a les administracions. És un repte de ciutat i cal que tots els agents treballem en la mateixa direcció, compartint un mateix objectiu. El Ciutat i Escola n’és un bon exemple, on tothom col·labora per oferir activitats que contribueixen a l’educació”. Més informació.

Dissabte 22

✚ El Consell Nacional de Catalunya en Comú Podem ratifica la coordinació general d’Ada Colau, Candela López i Ramon Arnabat. També surt escollit el sabadellenc Joan Mena com a portaveu i secretari de comunicació.

About the Author: assembleaoberta

8 Comments

  1. Pingback: computer-arts.info

  2. Pingback: 2019

  3. Pingback: cleantalkorg2.ru

  4. Pingback: #macron #Lassalle

  5. Pingback: a2019-2020

  6. Pingback: facebook

  7. Pingback: facebook1

  8. Pingback: javsearch.mobi

Deixa un comentari