50 accions d’Unitat pel Canvi des del govern municipal

Ja fa tres anys que gràcies a Unitat pel Canvi a Sabadell es va conformar a la ciutat un govern d’esquerres netes de corrupció, que va permetre tancar la nefasta etapa anterior.

A Unitat pel Canvi ens sentim molt orgulloses i orgullosos de la nostra feina al govern de Sabadell. Durant aquests 3 anys, nosaltres hem aportat estabilitat, amb mirada territorial de ciutat, fent obra de govern i, en cap cas, no hem generat cap crisi o polèmica. Sempre hem avantposat l’interès general de la ciutat per sobre de l’interès de partit. Una dada: els regidors d’UpC han executat més del 70% de les accions del Pla d’Actuació Municipal de les nostres regidories!

La rendició de comptes és un element essencial del nostre projecte. A les campanyes tothom parla de rendir comptes, però a l’hora de la veritat sovint no passa. A UpC no és el cas. Per exemple, cada setmana fem pública tota l’activitat del grup municipal i tothom que vulgui la pot consultar a la nostra web.

Ara us fem a mans un recull de 50 actuacions que hem dut a terme des de les regidories en mans d’Unitat pel Canvi a Sabadell durant aquests 3 anys. Aquí les teniu:


En català:


En castellà:


 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari