Candidatura

A l’Assemblea d’Unitat pel Canvi a Sabadell celebrada el 28 de febrer vam escollir l’equip de persones que encapçalaran la nostra llista electoral a les eleccions municipals del 24 de maig. Són aquestes:

1Joan Berlanga Sarraseca

Biografia
42 anys i veí de Gràcia. LLicenciat en Història i Màster en Didàctica de les Ciències Socials. La meva tasca professional principalment s’ha desenvolupat en l’àmbit educatiu a la universitat i a l’ensenyament secundari. Actualment treballo com a professor de ciències socials en un institut de Cerdanyola del Vallès. Milito a Iniciativa per Catalunya Verds i participo a Procés Constituent.
Motivacions
És la primera vegada que em presento a unes eleccions i ho faig amb la motivació de contribuir que a Sabadell millori la qualitat de la democràcia i per avançar cap a la justícia social i la igualtat d’oportunitats.

 

2Ramon Vidal López

Biografia
Nascut a Barcelona al novembre de 1962, casat des del 1988 i pare de dos fills. Format en Psicologia i en Ciències Químiques, per la Universitat de Barcelona. Freelance expert en Habilitats de Negociació, anàlisi d’estratègies i Organitzacions. La meva activitat professional ha estat desenvolupada durant els últims 15 anys en empreses TIC; dintre de l’àmbit de la gestió en Noves Tecnologies, i en especial com a consultor en sistemes crítics en alta disponibilitat. Anteriorment durant més de 10 anys en l’àmbit dels RRHH i la planificació d’organitzacions. Crec que ara és el moment d’escoltar i de fer. És l’hora de la gent, l’hora de la unitat pel canvi a Sabadell.
Motivacions
És l’hora de la gent, és l’hora de demostrar que és possible construir una forma de fer política diferent, de treballar un model de ciutat diferent. És l’hora de la unitat pel canvi a Sabadell. És clar que a Sabadell podem; podem dur a terme un pla de rescat ciutadà, una base programàtica per la ruptura democràtica a la ciutat, amb una actitud guanyadora. Ha arribat, doncs, l’hora de guanyar, ha arribat l’hora de la unitat pel canvi. Ha arribat doncs l’hora que ens reapropiem de la nostra ciutat. Fem d’aquest moment, el moment de la ruptura amb tot el que ens ofega.

 

3Edu Navarro García

Biografia
Edu Navarro García, nascut a Sabadell al 1987. Va iniciar la seva activitat sociopolítica al 2005, afiliant-se a EUiA. A partir de 2007 va participar en el moviment estudiantil, a través de la Associació d’Estudiants Progressistes. Durant aquests anys de militància ha participat activament en les diferents protestes de caràcter social, laboral, veïnal, de solidaritat amb els pobles, etc. Va estudiar la Llicenciatura de Dret a la UAB, treballant en el seu propi despatx. Actualment és Coordinador Comarcal d’Alternativa Jove – Joves d’EUiA, i participa en el moviment republicà com a membre de l’associació Sabadell per la República.
Motivacions
Són moltes les raons per les quals em presento per Unitat pel Canvi a Sabadell, des del convenciment que Sabadell necessita un canvi, lluny d’apostes immobilistes, que permeti a la gent treballadora i la majoria social de Sabadell que torni a sentir seva la ciutat. Considero que és necessari omplir l’Ajuntament amb la veu de carrer, sent la veu de la gent maltractada, desnonada, acomiadada, explotada, marginada… Perquè, després de barallar durant anys contra aquestes polítiques, fredes i insensibles, som molts els que pensem que necessitem un Ajuntament que sigui capaç de sentir com a seu el sofriment de tota la gent. Perquè hi ha alternativa i estem en l’obligació de portar-la a la pràctica. L’alternativa és aquest nou espai pel canvi, un nou espai amb el qual avançarem plegats en la recerca del futur.

 

4Elena Hinojo Navarro

Biografia
Mi nombre es Elena Hinojo Navarro, tengo 27 años y resido actualmente en el barrio de la Creu Alta, aunque me crié en Can Puiggener. Me licencié en Derecho por la Universidad Autónoma de Barcelona y actualmente trabajo en una administración de fincas de Sabadell.
Motivacions
Mi objetivo es conseguir una democracia más participativa, buscando herramientas eficaces y espacios para que las decisiones políticas que nos afectan a todos, no sean deliberadas y decididas en exclusiva por los políticos. Es preciso un ayuntamiento transparente y sin corrupción que resuelva los problemas de la gente y no solo de unos pocos.

 

5Naila Caballero Jiménez

Biografia
Vaig néixer a Sabadell, al barri de Can Rull l’any 1982. Actualment sóc veïna de Serra de’n Camaró i mare d’una nena. Sóc mestra, encara que no treballo com a tal, i estic estudiant Educació Social a l’UNED. Sóc d’esquerres, feminista i animalista. L’any 2003 vaig començar a militar a Joves d’Esquerra verda i des de l’any 2012 sóc coordinadora d’ICV Sabadell. M’agraden els còmics, la música, la literatura fantàstica i el cinema, especialment el de terror.
Motivacions
La situació actual és molt complicada, però el canvi és possible. Donant prioritat a les necessitats socials, a les necessitats reals de la gent. Fent que la nostra ciutat passi de ser coneguda per la ciutat de la corrupció i el clientelisme, a ser coneguda per la ciutat de la participació i la democràcia. Una ciutat on l’Ajuntament treballi de la mà amb les associacions, els moviments socials, amb la ciutadania, per aconseguir més justícia social, més cohesió i igualtat d’oportunitats per tots i totes.

 

6Ernest Payà Montlleó

Biografia
Ernest Payà i Montlleó, Psicoanalista. He escrito varios libros sobre “Escuela de Padres”, “Prevención del maltrato infantil”, así como de “Psicoanálisis Preventivo”. Fundador de la Asociación para la Prevención del Maltrato Infantil.
Motivacions
En Sabadell “Es la hora de la gente” con esta candidatura ciudadana de este nuevo sujeto político, y como miembro de Podemos Sabadell que a título individual decidimos acudir a las próximas elecciones municipales en este nuevo espacio de participación ciudadana, que pueda aglutinar movimientos políticos, sociales y a personas que tengan como principal objetivo la construcción de una alternativa rupturista al actual modelo político, económico y social desde los valores de la izquierda.

 

7
Alicia Valencia

Veïna de Sant Oleguer, 50 anys
Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, Màster en Arxivística i Postgrau en Filosofia Política del Capitalisme Contemporani. És arxivera de la Generalitat de Catalunya, activista cultural i social i militant d’EUiA.
8
Sara Ortega

Veïna de la Creu de Barberà, 24 anys
Dissenyadora Gràfica. Defensora del Medi Ambient i dels animals. Membre de Podemos.

 

9
Ester Lopera

Veïna de Can Deu, 62 anys
Treballadora municipal. Activista i militant de multitud de moviments socials, veïnals i polítics de Sabadell.
10
Francisco Rosa

Veí de Poble Nou de la Salut, 49 anys
Funcionari de l’Administració Local. President de l’AAVV de Poblenou de la Salut. Delegat sindical de CCOO i esportista. Independent.

 

11
Guillermo
Estivill

Veí de la Concòrdia, 45 anys
Informàtic. President de l’AMPA de l’Institut Ferran Casablancas i membre de la Plataforma Sabadell per l’Educació Pública. Milita a Iniciativa per Catalunya Verds.
12
Teresa
Ibáñez

Veïna del Centre, 57
Comercial jubilada. Activista del moviment de defensa de la Sanitat Pública, membre del Casal Cubà i de Iaioflautes. Independent.
13
Elia
Rey

Veïna de Ca n’Oriac, 57 anys
Mestressa de casa. Activista de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

 

14
Ramon
Gimenez

Veí de Campoamor, 19 anys
Estudiant de formació professional i activista juvenil i estudiantil.
15
Margarita
Pérez

Veïna de Can Puiggener, 62 anys
Mestra de català jubilada a l’escola d’adults de Can Puiggener i química. Voluntària en diversos programes. Membre de UNISUB, Associació de veïns de Can Puiggener, A.V.C.P Nord, a la Coral Cants al vent, Associació de Dones Africanes i a l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària. Membre de l’executiva d’ICV.
16
Antoni
Lamagrande

Veí de Can Llong, 37 anys
Llicenciat en Història i Estudis superiors en didàctica de les Ciències Socials. Professor de secundària. Independent.

 

17
Luis
Arranz

Veí de Creu Alta, 64 anys
Llicenciat en Filosofia i lletres i professor jubilat de l’IES Sabadell. Escriptor. Activista de Iaioflautes. Independent.
18
Eva
Guerra

Veïna de la Planada, 53 anys.
Administrativa a l’atur. Activista veïnal i militant d’EUiA.
19
Pilar
Sánchez

Veïna de Torreguitart, 67 anys
Treballadora social jubilada. Activista, entre d’altres, de moviments en defensa de la Sanitat Pública i de Iaioflautes.

 

20
José
Corrales

Veí d’Espronceda, 41 anys
Sindicalista. Responsable de Cooperació de CCOO i president del comitè d’empresa de CUBIGEL (antiga Unitat Hermètica).
21
MªAntònia
Bartolí

Veïna d’Hostafrancs, 65 anys
Mestra jubilada. Activista referent per a la Mediterrània de FIARE Banca Ètica.
22
Manuel
Moya

Veí de Torre Romeu, 66 anys
Metal·lúrgic jubilat. President de l’AAVV de Torre-Romeu i militant d’EUiA.

 

23
Irene
Monés

Veïna del Centre, 24 anys
Llicenciada en Ciències Polítiques. Activista estudiantil, excoordinadora de Joves d’Esquerra Verda de Sabadell i excoordinadora d’Estudiants UAB, va ser membre del Consell Social de la Universitat Autònoma.
24
Francisco
Morales

Veí de Ca n’Oriac, 76 anys
Treballador de la construcció jubilat. Expresident de l’AVV de Ca N’Oriac. Va ser regidor als governs d’Antoni Farrés.
25
Marta
Campoy

Veïna de la Creu de Barberà, 66 anys.
Mestra jubilada. Activista social, antiga dirigent del PTE del Vallès Occidental. Membre de Podemos.

 

26
Mar Garcia

Veïna de Cifuentes, 41 anys. Resident entre Sabadell i Brussel·les.
Màster en Administració Pública i Llicenciada en Ciències Polítiques. Secretària General del Partit Verd Europeu.
27
Aureli Calvo

Veí de la Concòrdia, 58 anys
Tècnic d’inserció. Activista social i estudiant de la Universitat a l’abast de la UAB. Va ser fundador del Rebost Solidari de Sabadell. Actualment és regidor d’ICV a l’Ajuntament de Sabadell.

 

S1
Palmira
Gabernet

Veïna de Ca n’Oriac, 63 anys
Infermera a la Vall d’Hebrón i estudis en Política Local i Administració per la UAB. Presidenta de Amics de Sant Beado, Cerbi, Pallars Sobirà. Vocal de l’AVV de Ca n’Oriac en Sanitat i de districte. Membre del Consell de Salut de l’Ajuntament de Sabadell per ICV. Regidora de l’Ajuntament de la Guingueta d’Àneu.
S2
Enric
Prat

Veí del Centre, sector Covadonga, 59 anys
Doctor en Història i professor universitari. Membre del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials a la UPF i del Consell Editorial de la revista Sin Permiso. Militant d’ICV.
S3
Sergi
Calvo

Veí de Centre, 68 anys
Professor de secundària jubilat. Membre de la Plataforma STOP TTIP i militant d’ICV, entre d’altres.

 

15 Comments

 1. Pingback: Escollits per primàries els i les nostres representants de barri | Assemblea unitària pel canvi a Sabadell

 2. Pingback: Escollits per primàries els i les nostres representants de barri | Unitat pel Canvi a Sabadell

 3. Pingback: Ja tenim l’equip que ens representarà a les eleccions | Unitat pel Canvi a Sabadell

 4. Respon David López

  Buenas. Como Delegado Sindical de Huayi ( Antigua UH ), quisiera pudieran corregir la situación sindical del Sr. Corrales en Huayi en la web de la candidatura, dado que en formato papel no es posible. Nunca ha sido Presidente del Comité de Empresa, hasta hace 5 meses era el Secretario. Saludos

 5. Respon M Carmen T

  Felicidades por el cambio!! ya era hora de la limpieza!! Pero también tenéis que mirar con quien se sube a vuestro estrado en los mitines, gente que que efectua falsificación de documento público y amenazas, todo juzgado.Gente que se apunta a la ola del cambio y se cambia la chaqueta según interese. Limpieza y cambio YA en Sabadell por parte de todos.

 6. Pingback: high quality backlinks seo

 7. Pingback: sirius latest movs378 abdu23na4465 abdu23na29

 8. Pingback: 2019

 9. Pingback: cleantalkorg2.ru

 10. Pingback: #macron #Lassalle

 11. Pingback: a2019-2020

 12. Pingback: facebook

 13. Pingback: facebook1

 14. Pingback: javsearch.mobi

Deixa un comentari