Ja tenim l’equip que ens representarà a les eleccions

Ja tenim l’equip que ens representarà a les eleccions

A l’assemblea d’Unitat pel Canvi a Sabadell celebrada el dissabte 28 de febrer al centre cívic de Sant Oleguer, es va aprovar per unanimitat la candidatura presentada per encapçalar la llista de les properes eleccions municipals, que tindran lloc diumenge 24 de maig.

Així, el primer tram de la llista, format per un equip de sis persones per remarcar la importància dels lideratges compartits, l’encapçala en Joan Berlanga, veí del barri de Gràcia, professor de secundària, militant d’ICV i membre del Procés Constituent. L’acompanyarà com a número dos en Ramon Vidal, psicòleg, expert en noves tecnologies, secretari general del Consell Ciutadà de Podem Sabadell i veí de Les Termes. Eduard Navarro, advocat i activista, veí del Sud, militant d’Esquerra Unida i Alternativa i coordinador d’Alternativa Jove – Joves d’EUiA al Vallès Occidental, ocuparà el tercer lloc de la llista. L’Elena Hinojo, advocada originària de Can Puiggener i militant de Podem Sabadell, la Naila Caballero, mestra, activista feminista, animalista i coordinadora d’ICV, de Can Rull i veïna de Serra d’en Camaró, i l’Ernest Payà, psicoanalista, activista, veí de La Creu de Barberà, fundador de la Associació per la Prevenció del Maltractament Infantil i membre de Podem, ocuparan respectivament el quart, cinquè i sisè lloc.

Aquest equip, conformat per persones de diferents edats, trajectòries i zones de la ciutat, serà l’encarregat de liderar l’aposta per la regeneració democràtica, l’equitat, la preservació del medi ambient i la justícia social que representa Unitat pel Canvi a Sabadell.

Dimecres 1 d’abril: primàries per sectors

Tots els veïns i veïnes de Sabadell poden participar en la confecció de la llista el dimecres 1 d’abril, quan se celebraran unes primàries obertes a diferents punts de la ciutat on s’escolliran representants dels 14 sectors de la ciutat. Per inscriure’s al cens, només cal emplenar les dades corresponents al formulari que hem habilitat.

Tancaran la llista de la candidatura, entre els llocs 21 a 27, persones que són referents a la ciutat a nivell professional, cultural i a les lluites socials, i la seva incorporació s’aprovarà el proper dissabte 11 d’abril en assemblea.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari