Participa

En els últims anys la societat ha canviat ràpidament i ara cal que tota la mobilització social que s’ha consolidat es tradueixi en canvi polític. Les eleccions municipals són el primer repte per canviar un sistema injust i unes institucions opaques i posar l’Ajuntament al servei de la gent.

La resposta política de la dreta a la crisi en forma de retallades i austeritat ha fet augmentar les desigualtats i la precarietat. Hem vist com es donaven grans quantitats de diners a fons perdut als bancs, que amb la seva especulació i avarícia han causat la crisi, mentre la gent perdia les feines, les cases, o la il·lusió del futur.

Davant d’aquesta injustícia, el maig del 2011 les places i carrers es van omplir de gent que n’estava farta, i que sabia que la culpa no era d’un altre, més dèbil i més pobre, sinó d’un sistema injust i antidemocràtic, on governa qui més té per mantenir els seus privilegis a costa de la resta. El maig de 2011 ens vam retrobar molta gent maltractada i farta i ens vam reconèixer les unes a les altres. Perquè en solitud som persones indignades, però col·lectivament podem dir prou i fer les coses d’una altra manera.

Al cicle de transformació social impulsada des de baix li està seguint un cicle de transformació política. Unitat pel Canvi a Sabadell neix amb la voluntat de sumar-se a la revolució democràtica impulsada per Barcelona en Comú i que s’ha replicat a moltes altres ciutats. Som molta gent que, independentment de la nostra militància de base, compartim el mateix sentiment d’injustícia i la il·lusió d’un horitzó de transformació, que només es pot aconseguir des de la unitat.

El 24 de maig de 2015 hi haurà eleccions municipals i tenim el repte d’impulsar canvis cap a una societat més justa, menys desigual, més sostenible i més feliç. I per a què això sigui possible no podem delegar en altres les decisions que ens afecten.

Perquè els canvis no els fa un partit polític, sinó que els fa la gent, no et quedis sense participar d’Unitat pel Canvi a Sabadell!

Com pots ajudar?

programa
Col·labora en l’elaboració del programa: tens propostes per millorar el teu barri i la teva ciutat? Participa de les reunions de programa o fes-nos arribar les teves idees mitjançant la pàgina web!
 
propostes 
Ajuda’ns a difondre les nostres propostes! Necessitem més mans per arribar a tot arreu. Apunta’t a les repartides, embustiades del material i encartellades de pancartes!
 
apoderat 
Fes d’apoderada o apoderat el 24 de maig. La garantia que les eleccions són transparents i justes és la ciutadania, que mitjançant la figura d’apoderat o d’interventor, supervisa el correcte desenvolupament de les jornades als col·legis electorals.

Deixa un comentari