Participa en el programa

Col·labora en l’elaboració del programa. Tens propostes per millorar el teu barri i la teva ciutat? Participa de les reunions de programa o fes-nos arribar les teves idees mitjançant la pàgina web!

programa

UNA DEMOCRÀCIA DE QUALITAT
Escull aquest camp al formulari per les teves propostes sobre espais de participació ciutadana, qualitat democràtica i de lluita contra la corrupció.

UNA ECONOMIA AL SERVEI DEL BÉ COMÚ
Escollint aquest títol al formulari, proposa idees i mesures al voltant del món del treball i l’empresa, com per exemple sobre la creació de llocs de treball, la formació pel treball i l’activitat comercial.

UNS SERVEIS PÚBLICS PER A UNA VIDA DIGNA
Fes servir aquest títol per les teves propostes sobre sanitat, educació, serveis socials, habitatge, transport públic o seguretat.

UN TERRITORI A ESCALA HUMANA
Desenvolupa sota aquest títol les propostes sobre territori i medi ambient o espai públic.

UNA CIUTAT PER VIURE I CONVIURE
Tria aquesta secció al menú desplegable del formulari de sota per deixar les teves propostes sobre cultura, esports, lleure, associacionisme, civisme, cohesió i inclusió socials, diversitat funcional, llibertat sexual i afectiva, persones migrades, igualtat… – Protecció animal

TEMÀTIQUES TRANSVERSALS I ALTRES TEMES
Fes servir aquest títol per aquelles propostes que no sàpigues on ubicar concretament o que tinguin a veure amb algun barri concret.

Nom i cognoms: *
Correu electrònic: 
Telèfon: *
Àmbit de la proposta: *
Proposta: *

Deixa un comentari