Quinzena del 16 al 31 de novembre

Què fem amb el teu vot?

Quinzena del 16 al 31 de novembre de 2018


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dissabte 17

Joan Berlanga al Fòrum Educatiu de Sabadell per parlar del repte d’educar en la diversitat.

Dilluns 19

• Sabadell celebra el centenari de la Torre de l’Aigua amb una exposició i una festa oberta a tothom. Més informació.

Dimarts 20

• L’Ajuntament paralitza part de l’enderroc de l’antiga fàbrica Artèxtil per seguretat. Més informació.

• Visita d’alcaldes d’El Salvador, Guatemala i Hondures per conèixer polítiques de suport a l’Economia Social i Solidària. Segons Joan Berlanga “a Sabadell apostem clarament per l’Economia Social i Solidària com un nou model econòmic amb impacte i rellevància local, generador d’ocupació de qualitat i proveïdor de productes i serveis amb impacte social i ambiental positiu que poden servir de model a altres regions”. Més informació.

Dijous 22

• L’encesa dels llums dona el tret de sortida a la programació d’activitats de Nadal a Sabadell Gairebé 300 activitats ompliran la ciutat fins al 6 de gener, en el marc del Sabadell Il·lumina. Més informació.

• Les subvencions a les entitats creixeran en més de 382 mil euros el 2019. Més informació.

• Sabadell impulsa el debat metropolità amb la proposta de creació d’una Àrea Vallès. Més informació.

Joan Berlanga a la inauguració de l’exposició sobre el 50è aniversari del moviment veïnal organitzada per la FAV.

Eduard Navarro i Joan Berlanga a l’acte de reconeixement a les “Empreses amb Vàlua” de la Plataforma d’Entitats del Tercer Sector.

Divendres 23

• Les entitats que vulguin incloure activitats al programa de Festa Major del 2019 ja ho poden demanar. Ho poden fer fins al 20 de desembre, a les oficines d’atenció ciutadana o en línia. Més informació.

Ramon Vidal es troba amb representants del sindicat de Metges de Catalunya, per conèixer les seves reivindicacions, en el marc de la vaga dels facultatius de primària i hospitalària.

Dissabte 24

Ramon Vidal assisteix a la Fira Fessalut.

Diumenge 25

Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències envers les Dones.

Dilluns 26

Article d’Elena Hinojo: ‘Sis anys del cas Mercuri: què hem fet perquè no es torni a repetir.

• El conjunt d’accions impulsades pel Govern des de 2015 han afavorit que ara l’Ajuntament sigui més fort davant els riscos de corrupció. Tal com ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Transparència, Joan Berlanga “hem donat resposta al compromís de tancar una etapa i recuperar la confiança de la ciutadania. Hem desenvolupat accions per evitar que torni a passar. Però el risc és permanent, i des de tots els àmbits de la societat cal estar molt atents per exigir als governants, als servidors públics, una actuació íntegra i honesta”. Més informació.

• L’Ajuntament inicia el procediment per contractar la remodelació i renovació de 152 àrees de jocs infantils. Més informació.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament aprova la moció d’UpC per sol·licitar que es derogui el delicte d’injúries a la corona.

Dimarts 27

• En marxa la tercera edició del 30 Plus, el programa de foment de l’ocupació de qualitat per a més grans de 30 anys en atur. Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, “el 30 plus és una alternativa als contractes precaris i alhora una gran oportunitat per a moltes persones que queden fora del mercat laboral per diverses raons”. Més informació.

• Presentada una nova varietat de ceba i el vi Arraona d’enguany, productes d’agricultura de proximitat de Sabadell. Amb la ceba de Sabadell i el vi Arraona, blanc i negre, l’Ajuntament potencia dos productes locals cultivats al rodal. Més informació.

Joan Berlanga es troba amb la direcció de l’escola La Floresta al barri de Can Deu.

Dimecres 28

• L’Ajuntament comprarà cable antirobatori per a 16 quadres que subministren electricitat a diversos carrers de Sabadell. Més informació.

Dijous 29

• L’Ajuntament compra 36 habitatges per augmentar el parc públic de lloguer a Sabadell i en comprarà fins a 70 en total. Mes informació.

• Representants de 6 ciutats europees visiten Sabadell per aprofundir en l’estratègia local d’especialització intel·ligent. Com ha indicat el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro “per nosaltres és un repte poder estar a l’alçada de les expectatives sorgides arran de les visites temàtiques ja realitzades. Alhora tenim el repte de liderar i coordinar un projecte d’èxit alineat amb les estratègies de desenvolupament europeu per consolidar el Vallès com espai amb capacitat d’atracció de les noves indústries”. Més informació.

Divendres 30

• Fira Sabadell serà la seu del Congrés de Fires de Catalunya del 2019. Com indica el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro “cal fer una valoració molt positiva de l’elecció de Sabadell com a seu del Congrés l’any vinent perquè es tracta d’un reconeixement del propi sector a Fira Sabadell”. Més informació.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari