Setmana del 10 al 16 d’abril de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 10 al 16 d’abril de 2017


Notícies destacades del Govern del Canvi


Dilluns 10

• L’ajuntament reforça la col·laboració amb l’Agència Tributària de Catalunya per a la recaptació dels deutes tributaris. Sabadell disposarà d’una de les quinze oficines que l’ATC tindrà a Catalunya. Més informació.

Dimarts 11

• L’Ajuntament de Sabadell està potenciant la biodiversitat als parcs de la ciutat, espaiant en el temps les desbrossades. D’aquesta manera perdura al màxim la vegetació espontània, augmenta la coberta florida i, en conseqüència, la biodiversitat.

cartellbiodivers

• Alumnes de 14 centres educatius recomanen llibres per Sant Jordi amb els Aparadors literaris. Més informació.

Dimecres 12

• L’Ajuntament finança 60 places de colònies de Setmana Santa per a infants i joves del barri de Can Puiggener.

• L’Ajuntament destina aquest curs 222 mil euros a l’atenció de les Necessitats Educatives Especials.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “per avançar cap a l’equitat i l’èxit educatiu, entenem que cal donar suport especialitzat perquè cadascú pugui aprendre a la seva manera i al seu ritme. És per això que, en la mesura que podem, des de la Regidoria destinem recursos a l’atenció dels infants amb necessitats educatives especials”. Més informació.

• Sabadell commemora la proclamació de la Segona República, reproduint el cartell que es va penjar al balcó el 14 d’abril de 1931.

C9SdE_2XUAEDXMS

IMG-20170412-WA0001


També


• Dimarts 11: Ramon Vidal es reuneix durant el dia amb Sabadell Comerç Centre, amb el grup de treball de Sanitat de la FAV i amb veïnes i veïns de Can Llong, per tractar qüestions del barri. Eduard Navarro forma part del jurat per escollir el nou logotip de la Casa d’Oficis de Sabadell Sud.

C9JdihZXUAAihjY

• Dimecres 12: Eduard Navarro es reuneix amb el president del gremi de flequers i Ramon Vidal es reuneix amb la consultora PW per parlar sobre concessions de cementiris i amb veïnes i veïns de Can Déu per parlar sobre abandonament escolar prematur.

Podeu llegir el número 58 del butlletí de la regidoria d’Educació, amb diversos temes d’interès per a la comunitat educativa.

Recordeu que ja funcionen cinc Patis Oberts! Properament també el de l’Escola Joaquim Blume.

C9snRHlXcAEn-T6

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari