Setmana del 10 al 16 de juliol de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 10 al 16 de juliol de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 10

• La xarxa de punts de venda de la TUS creix amb més comerços adherits. Veure els punts de venta i llegir més informació.

Dimarts 11

• Els participants en plans d’ocupació han fet unes 300 actuacions a la via pública i equipaments en els darrers sis mesos. El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha indicat que “aquests programes estan adreçats a aquells col·lectius que tenen més dificultats a l’hora de trobar una feina i amb el seu pas pel Vapor Llonch s’intenta ajudar a fer més fàcil el camí de tornada al mercat laboral”. Més informació.

• L’estació de Sabadell Centre de Renfe es tancarà entre el 23 de juliol i el 19 de novembre. Més informació.

• L’Ajuntament mostra la proposta de millora del centre de Sabadell en una exposició al Passeig. Més informació.

DEhh_RRXgAAOPBS

Plafons amb la mostra al Passeig

• Sabadell i ISGlobal formalitzen la col·laboració per desenvolupar polítiques ambientals que afavoreixin la salut i la qualitat de vida de la ciutadania. Més informació.

DEcmZiBXYAEhGRU

Ramon Vidal (dreta) durant la presentació de la col·laboració amb l’ISGlobal

Dijous 13

• El dispositiu d’alimentació infantil a l’estiu inclourà un reforç de la distribució de lots d’aliments, targetes de prepagament per a producte fresc i sis casals amb servei de menjador. Més informació.

Divendres 14

• L’Ajuntament impulsa una experiència pilot de climatització per avançar en el control de les temperatures a les aules. Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “la qüestió de la regulació de la temperatura durant l’estiu és un problema que s’arrossega des de fa anys i des del Govern l’estem abordant amb inversions com aquestes, que busquen una solució d’una manera responsable ambientalment”. Més informació.

DEtCmXWXsAAVsRY

Berlanga visitant una de les aules de l’experiència pilot

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari