Setmana del 10 al 16 de setembre

Què fem amb el teu vot?

Setmana del 10 al 16 de setembre de 2018


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dimarts 11

Diada de l’Onze de Setembre. Joan Berlanga: “Avui no és una Diada normal. Continuem en un carrereró sense sortida i amb gent de pau a la presó. Calen valents, a banda i banda, que tinguin el valor de desfer camins que no van enlloc… i a veure si entre tots som capaços d’avançar. Som-hi!“.

Dimecres 12

• Millores en la mobilitat: a partir d’avui entra en funcionament una nova línia d’autobús a l’anella esportiva de Sant Oleguer, com també les àrees de “Petó i Adeu”. Més informació.

• El programa d’inserció laboral als barris del Ripoll i el Districte 6 permet la inserció laboral de 338 persones. Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, “es tracta d’un balanç realment positiu que demostra que aquest tipus de serveis funcionen i són necessaris mantenir especialment pels casos de persones que tenen majors dificultats per entrar al mercat laboral“. Més informació.

✚ Joan Berlanga visita diferents escoles i instituts per conèixer de primera mà com es desenvolupa el primer dia de classes del curs 2018 – 2019, i dina a l’Escola Samuntada, que estrena nova cuina.

Dijous 13

• La Setmana de la Mobilitat ofereix diverses activitats posant l’accent en totes les formes de moure’s per la ciutat. Més informació.

• L’Ajuntament comprarà 3.822 m2 de la fàbrica Artèxtil per tenir tota la part protegida de l’edifici. Més informació.

• El Govern municipal considera que cal posar ordre i fiscalitzar les concessions per assegurar que prima el compliment del servei i no l’interès particular. L’equip de govern considera molt greu que la investigació judicial del Cas Mercuri apunti que diners públics del contracte de residus i neteja viària es destinessin a finançar la campanya electoral d’un partit polític. El primer tinent d’alcalde i regidor de Transparència, Joan Berlanga, ha manifestat: “estem davant de la concessió més gran de l’etapa Bustos, un contracte de 15 anys i 285 milions d’euros, i des del govern, seguint l’encàrrec de la ciutadania, hem impulsat l’acusació particular. Amb aquesta interlocutòria es confirma la nostra preocupació i treballarem per arribar fins al final“. Més informació.

Divendres 14

• L’Ajuntament atorga una subvenció a 12 comunitats veïnals perquè puguin millorar espais comuns. Es tracta de 62 persones que podran arranjar escales i vestíbuls. Més informació.

• Torre-romeu tindrà una nova estació transformadora de mitjana tensió. Tindrà prou capacitat per aportar el fluid elèctric necessari al barri i evitar així més talls de llum. Més informació.

• Arrenca el període per presentar projectes al procés participatiu Construint Ciutat 2019, precedit d’una campanya publicitària innovadora. Més informació.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari