Setmana del 12 al 18 de juny de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 12 al 18 de juny de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 12

• El Govern comparteix la reivindicació ciutadana per l’ús de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i continua treballant perquè la ciutat pugui gaudir d’aquest espai municipal. Més informació.

• Llum verda al projecte de millora de l’accés de la població als Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA). Més informació.

Dimarts 13

• Nova aplicació gratuïta que aglutina tots els serveis municipals: Sabadell 2.0, la porta d’entrada virtual a la ciutat. Més informació i aplicació Android.

 

app2013mini

Tall de la imatge promocional de la nova aplicació

• Cloenda de la proposta de creació literària Seguint el Fil, activitat del programa Ciutat i Escola que potencia la creació literària i també el treball cooperatiu a classe i entre diferents centres, que comparteixen una mateixa història. Blog de Seguint el Fil.

Dimecres 14

• Cloenda dels tallers de lectoescriptura i de memòria per a la gent gran. Més informació.

• Joves universitaris acompanyen alumnes de la zona del nord per afavorir que continuïn estudiant. Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “per al Govern és fonamental afavorir l’equitat i l’èxit educatiu de tots els infants i joves i és per això estem actuant de manera transversal i impulsant diverses mesures socials i educatives que es tradueixin en millores i donin resposta a les diferents necessitats”. Més informació.

DCS7gh6XcAAs_Rs

Berlanga explicant les actuacions municipals en favor de l’equitat i l’èxit educatiu a la ciutat

• S’acaba la campanya d’excavacions arqueològiques a Sant Pau de Riu-sec. Més informació.

Dijous 15

• Sabadell prioritza els vianants i el transport públic al Centre. El Govern municipal iniciarà les obres del projecte de l’espai central durant l’últim trimestre de 2017. Més informació, Presentació audiovisual i Vies que seran prioritàries per a vianants.

centre2
• L’Ajuntament sanciona a les grans superfícies que no tributen correctament. Més informació.

• L’Ajuntament de Sabadell promou la col·laboració entre empreses dels polígons per aprofitar els recursos sobrants. Els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze amb el suport de la Diputació de Barcelona, treballen conjuntament en la difusió i sensibilització del concepte de Simbiosi Industrial entre les empreses dels Polígons d’Activitat Econòmica dels tres municipis. Més informació.

Divendres 16

• Segona trobada de la Xarxa Local Escola Nova 21 Badabadocs. El projecte Escola Nova 21 impulsa el treball conjunt entre centres, comunitat educativa, administracions públiques, entitats, universitats i institucions internacionals per anar cap a un model d’escola avançada , que pugui replantejar la seva pràctica educativa i respondre als reptes de la societat actual. Més informació.


També


• Dilluns 12: Eduard Navarro participa al Consell del Districte 6.

• Dimarts 13: Eduard Navarro al Consell de Direcció de la Xarxa OTL (Oficines Tècniques Laborals).

• Dimecres 14: Eduard Navarro manté una reunió de Seguretat i Espai Públic amb les AVV Espronceda i Campoamor.

DCYVZtbXsAA4x26

• Dijous 15: Joan Berlanga lliura els premis del concurs de vídeos en anglès English Clips. Elena Hinojo i Eduard Navarro es troben amb representants sindicals d’UGT. Els quatre regidors participen a l’acte “2 anys transformant Sabadell”.

DCXj6_jW0AA18Ks

• Divendres 16: Ramon Vidal present a la formació amb els joves que fan de monitors amb VIU-LA, associació que treballa per millorar la vida de nois i noies amb diversitat funcional i també a l’inici de la Festa Major del Centre-Mercat. Joan Berlanga es reuneix amb la regidora d’educació de Sant Boi del Llobregat per parlar sobre la gestió municipal d’escoles bressol. Eduard Navarro i Ramon Vidal al sopar solidari dels Programes de Formació i Inserció amb Atendis al Vapor Llonch.

DCcjAv9WAAMEgxA

DCYoSHvW0AAWsxY

• Diumenge 18: Ramon Vidal amb voluntàries de l’Oncolliga a la seva parada solidària i a la Festa de benvinguda a l’estiu dels Merinals.

DCebyqeXsAIpsR8

DCm1_Y4XcAEWisu

Consells a tenir en compte per a la salut aquests dies de forta calor i altes temperatures.

CE

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari