Setmana del 14 al 20 de novembre

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 14 al 20 de novembre de 2016

Notícies destacades del Govern del Canvi

Dilluns 14

ŸŸŸŸŸŸŸŸŸEl Ple aprova inicialment la proposta del Govern de Transformació de Pressupost de Sabadell per al 2017, que proposa millores en la qualitat de vida de la ciutadania apostant clarament per les polítiques socials. Més informació.

00polsocialiqualvidapress

Detall de la proposta d’inversió del govern de transformació en matèria de polítiques socials.

 

projectesparticippress

Projectes escollits per la ciutadania que s’inclouen al Pressupost.

Dimarts 15

L’Ajuntament de Sabadell, a través del servei de Promoció Econòmica, obre el període d’informació i de presentació de sol·licituds de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur. Més informació i relació de cursos.

Sabadell s’adhereix a “Pren-te el pols”, un programa de detecció de les arítmies per prevenir l’ictus destinat a persones majors de 60 anys i fins al 20 de desembre. Web de la campanya i farmàcies adherides.

Dimecres 16

Sabadell exposa els seus projectes d’innovació urbana a la fira Smart City Expo de Barcelona. Més informació.

El govern presenta el programa d’actes commemoratius del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de les violències envers les dones, que porta per títol Punt final. La commemoració d’enguany està especialment dirigida a la sensibilització sobre els Mites de l’Amor Romàntic, ja que es considera que són un dels fonaments estructurals principals de les violències masclistes. Programa d’actes al voltant del 25N.

2016_11_25-cartell25n

Dijous 17

Les noves Urgències del Taulí entraran en funcionament a principis del 2019. El pacte estableix també l’elaboració del denominat “Pla Director d’espais de l’Hospital del Parc Taulí de Sabadell” i la construcció del nou CAP Can Llong.

cxfunfewqaa6ud5

Ramon Vidal, regidor de Salut, i l’alcalde Juli, acompanyant al Conseller de Salut Antoni Comín durant la roda de premsa per anunciar l’ampliació d’urgències del Taulí.

En aquest sentit, el regidor de Salut, Ramon Vidal ha destacat la importància de la negociació duta a terme, i el benefici que revertirà sobre la ciutat: “Hem estat capaços de treballar conjuntament Generalitat, Ajuntament i Taulí per projectar les necessitats sanitàries de la ciutat en el futur, tant en l’àmbit hospitalari com en la primària, i aquest és el camí que hem de seguir”, “podem dir que al 2020 Sabadell haurà avançat molt en garantir el dret a la protecció de la salut i a una atenció sanitària de qualitat” ha afegit. Més informació.

Divendres 18

Sabadell inicia els passos per incorporar‐se al programa de Ciutats Amigues de la Infància d’Unicef. Web d’UNICEF de Ciudades amigas de la infància.

Es presenta el programa de Nadal, que recull totes les activitats previstes durant les festes a la ciutat, tant culturals, com cíviques, esportives i comercials. Llegir el programa.

Dissabte 19

Sabadell se suma a la commemoració de la Setmana Europea de Prevenció dels Residus, del 19 al 27 de novembre, per donar a conèixer estratègies de reducció de residus i fomentar accions sostenibles per reduir-ne, entre d’altres. Més informació de la Setmana Europea de la prevenció de residus al web de la Generalitat.

Diumenge 20

Amb motiu de la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI), entitats d’educació en el lleure proposen diferents activitats a la plaça Doctor Robert i al passeig de la Plaça Major.

2016_11_20-cartell20n

També

Dilluns

Ramon Vidal, regidor de Salut, es reuneix amb els i les Iaioflautes per parlar sobre l’estat de la Sanitat Pública.

Eduard Navarro, regidor del Districte 6, participa de la reunió del Consell de Districte. També es reuneix amb les quatre associacions de veïns del sud per intercanviar parers sobre el districte.

Eduard Navarro, regidor de Treball i Empresa, participa a Santa Coloma del grup impulsor de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària.

Dimarts

Joan Berlanga, portaveu d’Unitat pel Canvi a l’Ajuntament, participa al debat sobre el Pressupost a Ràdio Sabadell.

Joan Berlanga participa a una plantada d’arbres amb canalla de 3er i 6è de primària de les escoles de La Floresta i Can Déu.

cxtc-yzwiaaipoc

Alumnes de La Floresta i Can Déu planten arbres.

Dijous

Joan Berlanga, primer tinent d’alcalde Responsable de l’Àrea d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació i de Sostenibilitat, es reuneix amb l’Associació de Veïns de Sant Julià i amb la Comissió del Bosc de Can Déu.

Ramon Vidal, President del Districte 3, es reuneix amb les associacions de veïns de Can Llong i de Castellarnau per tractar temes del districte.

Divendres

Ramon Vidal, regidor de Salut, participa a la permanent de Salut i Consum de la Federació Catalana de Municipis, per tractar el projecte de llei sobre salons de cànnabis.

Diumenge

Ramon Vidal, regidor del Districte 1, participa al dinar de tardor de l’Associació de Veïns del Centre Mercat.

I recordeu!

Encara sou a temps d’apuntar-vos al Fòrum Educatiu de Sabadell d’aquest dissabte 26! Inscripcions obertes a: http://www.sabadell.cat/educacio

2016_11_26-cartellforumeducatiu

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari