Setmana del 19 al 25 de juny de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 19 al 25 de juny de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 19

• Sabadell ofereix a les escoles de la ciutat accés gratuït a les piscines municipals els darrers dies de curs. La mesura és fruit de les altes temperatures i les necessitats dels centres escolars.

Dimarts 20

• L’Ajuntament continua treballant per trobar una solució jurídica per recuperar l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil. Més informació.

• El 80% dels joves continuen estudiant o treballant després del seu pas pel programa municipal Coneixement d’Oficis, adreçat a alumnes de 2n cicle d’ESO i educació especial, que assisteixen un cop a la setmana a tallers pràctics en les instal·lacions del Vapor Llonch, de Cal Molins i el Parc Central. Allà tenen un primer contacte amb diferents oficis.

Dimecres 21

• Els ajuntaments de Sabadell i Castellar del Vallès mostren el seu rebuig a les pràctiques de l’exèrcit espanyol dutes a terme recentment en els respectius termes municipals. Ambdós consistoris proposaran una declaració conjunta per declarar Sabadell i Castellar ciutat pacifista, antimilitarista i zona lliure de pràctiques militars. Mai abans s’havien produït pràctiques militars en els nostres termes municipals.

• La segona edició del Construint Ciutat presenta millores en el procés. Es tornaran a posar a disposició de la ciutadania 1.000.000 d’euros del pressupost municipal. Més informació.

DDOnUluXcAAKxI4

Tot i la finalització del curs escolar a finals d’aquest mes de juny, els Patis Oberts continuaran funcionant durant l’estiu a diferents centres educatius de la ciutat.

patisobertsestiu21

Dijous 22

• Un nou equipament de serveis per a infants, joves i famílies, reforçarà l’èxit educatiu i la cohesió social a la zona Nord. L’espai, que supera el concepte de Centre Obert, estarà situat en un aulari al costat de l’Institut Jonqueres.

DSCN0009

El tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha explicat que “les polítiques socials són una prioritat per aquest Govern i, a la ciutat, hem anat desenvolupant al llarg d’aquests anys diverses actuacions. Amb aquest nou equipament millorarem l’atenció socioeducativa dels infants i joves del barri”. Més informació.

Divendres 23

• L’Ajuntament rehabilita la Torre de l’Aigua, l’edifici més emblemàtic de la ciutat. Més informació.


També


• Dimarts 20: Ramon Vidal participa en diferents activitats al voltant del Dia Mundial de les Persones Refugiades. Joan Berlanga amb els finalistes i guanyadors del premi de recerca Montserrat Miró. Eduard Navarro dóna la benvinguda a la reunió de l’Aula Mentor, iniciativa de formació oberta, flexible i per Internet adreçada a persones adultes i a la cloenda del projecte Coneixement d’Oficis a la Fira Sabadell.

DC1nb9_WAAAvJNQ

• Dimecres 21: Ramon Vidal participa en diferents activitats al voltant del Dia Mundial de la ELA i visita la seu del Banc de Sang i Teixits.

DC1DJx-XYAAkcOI

DC6zdGMXsAA5xZv

• Divendres 23: Ramon Vidal visita les obres de l’estació Sabadell Nord d’FGC, que s’inaugurarà el proper 20 de juliol i, amb Joan Berlanga, visiten l’aula infantil hospitalària del Parc Taulí. Joan Berlanga es reuneix amb l’AVV de la Planada del Pintor.

DDBhJ6RXsAAzDz4

activitatsestiu20

Consulta les activitats físiques d’estiu

Recomanacions de l’OMIC quan es contracta un viatge, un vol o un servei turístic.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari