Setmana del 20 al 26 de març de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 20 al 26 de març de 2017


Notícies destacades del Govern del Canvi


Dimarts 21

• Sabadell s’adhereix a una campanya per conscienciar que no es poden llençar tovalloletes humides al vàter.

Captura de pantalla 2016-08-01 a las 17.02.09

Inici dels treballs del Pla Estratègic de Turisme, que definirà els principis bàsics del model turístic de Sabadell.

Dimecres 22

• L’Ajuntament de Sabadell, conjuntament amb el de Barcelona, Badalona, Cerdanyola del Vallés, el Prat del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa , han fet front comú, amb la signatura d’un protocol d’intencions, per creat una xarxa de municipis compromesos amb la gestió pública de l’aigua. Més informació.

Dijous 23

XifresConsumEnergetic2

• L’Ajuntament redueix la despesa de subministraments en més de 37.000 euros mensuals amb l’aplicació de mesures d’estalvi i eficiència energètica. “El canvi climàtic és un problema global, sovint no prou visualitzat per la majoria de nosaltres, que cal que combatem cadascú des del nostre àmbit d’actuació. Per al govern és una prioritat donar una resposta des de Sabadell, avançant cap a l’eficiència energètica, que redueix les emissions i a la vegada permet estalvis econòmics”, ha afirmat el regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga. I ha afegit que “estem en el bon camí, el de fer inversions que permetin augmentar l’eficiència energètica, com hem fet a la Biblioteca Vapor Badia, on aconseguirem un estalvi equivalent al consum anual de 13 habitatges”. Més informació.

estalvi23

• El Govern impulsarà una escola de formació de ràdio vinculada a Ràdio Sabadell. Més informació.

• Quatre instituts acullen enguany la Maleta de les Famílies, per ajudar pares i mares en l’acompanyament dels fills cap als ensenyaments postobligatoris, per contribuir a reduir l’abandonament escolar prematur en el primer any de l’educació postobligatòria. Més informació.

• Sabadell prepara una àmplia xarxa per circular en bicicleta amb seguretat. La redacció dels Estudis Previs ha comptat amb la participació ciutadana, mitjançant la Taula de la Bicicleta. També cal destacar que el projecte per fomentar l’ús de la bicicleta va ser la proposta més votada pels ciutadans en el procés de participació ciutadana Construint Ciutat. Més informació i estudis previs del Pla Director de la Bicicleta.

bici

Divendres 24

• Trobada entre Ajuntament i Generalitat per avançar en la coordinació de polítiques socials adreçades a la infància i joventut.

• Vint persones en situació d’atur participaran en un projecte innovador de recerca de feina. Les persones interessades a participar disposen fins al 20 d’abril per inscriure’s al web de Llançadores o presencialment a les dependències de Vapor Llonch. Més informació.

C7sOYJBWsAAmYhp


També


Dilluns 20: Els regidors participen a la Reunió de Govern. Joan Berlanga participa també a la reunió de portaveus del govern i a la Junta de Govern.

Dimarts 21: Ramon Vidal es reuneix amb el coordinador del Districte 4 i també amb personal sanitari per parlar de malalties minoritàries. Joan Berlanga assisteix al Consell d’Administració de CASSA.

Dijous 23: Ramon Vidal, regidor del Districte 1, es reuneix amb l’Oficina de Dinamització del Centre.

Divendres 24: Ramon Vidal es reuneix amb les Vocalies dels Enterraments de la ciutat.

Dissabte 25: Elena Hinojo assisteix a la festa del Holy.

tus

 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari