Setmana del 24 al 30 d’abril de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 24 al 30 d’abril de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 24

• Sabadell s’adhereix a la xarxa mundial de Ciutats Amigues de les Persones Grans de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), per donar impuls a l’envelliment actiu i saludable. Més informació.

• Sabadell emprarà la subvenció d’1.600.000€ de la Diputació de Barcelona per contractar 60 persones en atur i amb dificultats a l’hora d’accedir al mercat laboral durant 2017 i 2018, per a realitzar obres i serveis en benefici del conjunt de la ciutat.

Dimarts 25

• L’Ajuntament repara la barana del balcó de la façana principal de la Casa de la Vila, a la plaça de Sant Roc.

C-QLIEoWsAAH-KK

La façana de l’Ajuntament en obres

• L’Ajuntament lidera la xarxa de Punts d’Atenció a l’Emprenedor amb 38 empreses creades durant el primer trimestre. Més informació.

• Sabadell acull la 1a trobada de la xarxa Escola Nova 21 Badabadocs del Vallès Occidental Nord. El tinent d’alcalde i regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell, Joan Berlanga, ha afirmat que “la innovació és un repte que tenim damunt la taula per millorar l’educació a la ciutat i al país, per això és important crear xarxes i espais de col·laboració i bones pràctiques educatives, com proposa l’Escola Nova 21”. Més informació.

Escola_Nova_21

Joan Berlanga a la trobada de la xarxa Escola Nova 21

Dimecres 26

• Les sirenes de la Guerra Civil que conserven Sabadell i Guernica sonen simultàniament, 80 anys després del bombardeig de la ciutat basca. Ambdues sirenes les va fabricar l’empresa sabadellenca La Electricidad, SA.

C-V94umWsAEUmNwdef

Concentració davant l’Ajuntament per commemorar el bombardeig de Guernica

• La 2a edició del Fem Vacances ofereix 181 places de casals d’estiu i viatges i colònies per a persones amb discapacitat i dependència. Més informació 1 i 2.

Dijous 27

• Una trentena d’alumnes d’ESO han participat en la cinquena edició del taller de resolució de conflictes.

• El 3r Fòrum Educatiu de Sabadell arriba el 6 de maig. Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “estem repensant la ciutat en l’àmbit educatiu i és imprescindible que aquest camí el fem de la mà de la ciutadania. En aquest sentit, el Fòrum facilita que professionals de l’educació, famílies i ciutadania en general puguin participar en aquest procés de reflexió per aconseguir que Sabadell sigui un referent en equitat educativa”. Informació i inscripcions.

C-bHXxwXgAAvKvj

• S’obre definitivament el pas entre els barris de Gràcia i de Can Feu, un cop acabades les obres del ferrocarril. Més informació.

• Més de 370 alumnes participen a les Jornades de Jocs Tradicionals Juga i Belluga’t. El regidor de Salut, Ramon Vidal, present a la jornada, ha manifestat que “la salut té molt a veure amb el gaudi. A què dediquem el temps de lleure és molt important i, per això, iniciatives com l’elaboració del llibre per part de les escoles, però, sobretot, la pràctica dels jocs que s’hi proposen, compten amb el suport de la nostra Regidoria”. Més informació.

C-bKGjTXgAAP0kn

Ramon Vidal al Juga i Belluga’t

• El nou Centre d’Emergències de Can Marcet millorarà la resposta als casos d’emergència social. Més informació.

Divendres 29

• El barri de Torre-romeu tindrà un nou espai per practicar esport a l’aire lliure.

• Més del 50% de les persones usuàries dels serveis per a persones en atur ateses per l’Ajuntament troben feina. Tal com ha explicat el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, “hem iniciat el camí per elaborar una Estratègia Territorial d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes, que respongui les necessitats concretes del territori i permeti guanyar en innovació, eficàcia i eficiència la utilització dels recursos públics que s’hi destinin”. Més informació i informe anual de 2016.

C-fhDEEXcAEklwn

Eduard Navarro presentant l’informe anual de 2016 de Treball i Empresa


També


• Dilluns 24: Eduard Navarro participa al Consell de Districte 6.

• Dimarts 25: Eduard Navarro es reuneix amb representants de l’AV de Campoamor, per parlar sobre la rehabilitació dels pisos dels mestres, i Elena Hinojo participa a les comissions de Contractació i de Transparència de l’Ajuntament de Sabadell.

• Dimecres 26: Joan Berlanga i Eduard Navarro es reuneixen amb representants d’Educació de CCOO.

C-bZjipXYAIxzOr

• Dijous 27: Eduard Navarro a la cloenda de l’edició 16/17 del Pla de Garantia Juvenil i a la Taula Comarcal del Pacte per la Reindustrialització. Els quatre regidors d’UpC participen al Ple municipal.

C-bF1nyWsAEXGKq

• Divendres 28: Ramon Vidal al debat post Ple municipal de Ràdio Sabadell.

C-fKOT0XoAAo2ER

• Diumenge 30: Joan Berlanga visita les hortes del Ripoll.


• Ja ha començat el termini de preinscripció a les escoles bressol municipals: del 2 al 12 de maig. Tota la informació sobre aquest procés, així com la documentació i reglament d’accés als centres es pot consultar al web d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell.

C-fDVg9W0AAtFGM

• Les sales d’estudi nocturn i de cap de setmana al Vapor Badia i a la biblioteca de Ponent amplien horari fins la 1 de la nit.

C9x-PYLXYAI4tz4

L’Ajuntament destina aquest curs 222 mil euros a l’atenció de les Necessitats Educatives Especials.

C-KxG7BXgAEvIap

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “per avançar cap a l’equitat i l’èxit educatiu, entenem que cal donar suport especialitzat perquè cadascú pugui aprendre a la seva manera i al seu ritme. És per això que, en la mesura que podem, des de la Regidoria destinem recursos a l’atenció dels infants amb necessitats educatives especials”.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari