Setmana del 29 de gener al 4 de febrer de 2018

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 29 de gener al 4 de febrer de 2018


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 5

• El Centre de Formació Cal Molins amplia l’oferta formativa amb el curs de “Patronatge i confecció en productes de moda”. Més informació.

Dimarts 6

• L’Institut Ferran Casablancas rep aquests dies alumnat romanès, en el marc d’un intercanvi d’estudis. Més informació.

DVVya6zXcAAkE_Q

• L’Ajuntament destina més de 400.000 euros per evitar abocaments al riu Ripoll. Més informació.

• Alcohol, tabac i cànnabis centren la campanya “De què parlem quan parlem de drogues”. Més informació.

Dimecres 7

DVbI2mGXcAAQG07

• La 2a Fira de la Formació Professional, un esdeveniment de referència comarcal. En la presentació de la Fira que s’ha fet avui a l’Institut Escola Industrial, Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor d’Educació, ha afirmat que “tenim molt consolidades les sortides cap als estudis universitaris i ara volem continuar enfortint el coneixement de tota l’oferta en formació professional desplegada a Sabadell i el Vallès Occidental”. El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha fet èmfasi en el fet que “aquesta fira serà un punt de trobada entre el món empresarial i persones desocupades per poder estar al dia de les demandes del mercat de treball, conèixer a la vegada els sector emergents o descobrir com acreditar l’experiència laboral i millorar la qualificació professional”. Més informació.

DVcV4lhXkAMiSet

Dijous 8

DSCN0212

• Més d’una vintena de vehicles de Policia Municipal ja porten desfibril·lador. Tal com ha explicat avui durant la presentació dels nous desfibril·ladors, el regidor de Salut, Ramon Vidal, “dotar la Policia Municipal, com a equip de primera intervenció, ha estat una prioritat per a l’ajuntament. Ara ens plantegem el repte d’anar més enllà per sensibilitzar la ciutadania de cara a què, si és dona la circumstància, no ho dubti i utilitzi aquests aparells. Els desfibril·ladors automàtics no poden fer mal a ningú i el propi aparell indica què cal fer pas a pas. Volem que ningú tingui por a utilitzar aquests aparells i també, ens agradaria, que cada vegada siguin més persones que tinguin capacitació en reanimació cardiopulmonar”. Més informació.

DSCN0215

Divendres 9

• El Parc Agrari de Sabadell viu aquest diumenge un matí festiu en què es plantaran arbres i plantes aromàtiques. Més informació.

• Nou sistema de comunicació per a persones amb discapacitat auditiva, als teatres La Faràndula i Principal. Més informació.

• Dilluns 12 comencen les obres d’urbanització dels extrems del Passeig i de les escales i l’ascensor de l’estació dels FGC. Més informació.

Passeig-006_f348153d8d4d1dae5e5b17e324507b67


També


• Dilluns 5: Eduard Navarro es reuneix amb la Cambra de Comerç i Ramon Vidal amb la direcció de Torra SA.

• Dimarts 6: Ramon Vidal participa a una falca de Ràdio Sabadell sobre temes de Salut.

• Dimecres 7: Joan Berlanga es reuneix amb l’Associació de Veïns de Torre-romeu i Ramon Vidal es troba amb veïns de la zona nord, amb la directora del CAP del Nord per parlar sobre la situació de l’atenció primària i participa al Consell de Salut.

• Dijous 8: Joan Berlanga visita l’escola Juan Ramón Jiménez el dia de les seves portes obertes i a la concentració de cada dijous a la plaça Doctor Robert, amb Ramon Vidal, per reivindicar la fi de les guerres.

• Divendres 9: Joan Berlanga visita l’escola Joan Montllor durant la seva setmana cultural i Ramon Vidal es reuneix amb l’intendent de la Policia Municipal per parlar de les sessions de formació en desfibril·ladors.

 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari