Setmana del 29 de gener al 4 de febrer

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 29 de gener al 4 de febrer de 2018


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 29 de gener

• Jornades de portes obertes als centres educatius. Més informació, Jornades de Portes Obertes als centres d’infantil i primària i Jornades de Portes Obertes als centres d’ESO.

• L’Ajuntament farà canvis a la plaça de Còrdova i al carrer d’Estrasburg per facilitar la fluïdesa del trànsit. Més informació.

Dimarts 30

• L’estudi, seguiment i fiscalització dels serveis prestats externament, objectius dels Serveis Municipals. Més informació.

 L’Ajuntament reclama a la Generalitat el suport necessari per fer front a les Inspeccions Tècniques de l’Edifici que exigeix a propietaris i propietàries. Més informació.

• Sabadell és un dels territoris pilot per al desplegament de l’aliança Educació 360. Sobre l’aliança Educació 360, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha comentat que “un dels elements clau per fer el gir que cal al sistema educatiu és avançar en innovació educativa. En aquest sentit, hem de treballar amb una mirada integradora, que comprengui i vinculi el que passa dins i fora de l’escola i on siguem capaços de no deixar ningú enrere. A la vegada, caldrà vetllar perquè la innovació arribi a totes les escoles i no sigui exclusiva d’uns pocs centres”. Més informació.

Dimecres 31

• Es constitueix l’Associació Catalana de Municipis i Entitats per a la Gestió Pública de l’Aigua. Per part de l’Ajuntament de Sabadell ha assistit a l’acte, el tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga, que ha deixat de manifest la importància d’aquesta associació, ja que “l’aigua és un servei bàsic que a la majoria de municipis de Catalunya és un negoci en mans privades”. En aquest sentit, ha afegit que amb “aquesta col·laboració entre els ajuntaments ens permetrà començar a treballar conjuntament per recuperar el control públic d’aquest servei bàsic i garantir així una gestió més justa i amb voluntat de servei públic”. Més informació.

DU33WveXcAYLls4

Dijous 1 de febrer

• L’Alberg de Sant Oleguer ofereix places d’acolliment a menors d’edat estrangers que arriben sols a Catalunya. Més informació.

Divendres 2

• Comencen les obres d’urbanització dels extrems del Passeig, primer pas de la remodelació definitiva de l’espai. Més informació.


També


DUs1IH_WAAA25uH

• Dilluns 29: Ramon Vidal a la sessió formativa per la Policia per fer servir desfibril·ladors. Joan Berlanga al Consell Escolar de l’escola Arraona i a l’Assemblea de l’AMPA de l’escola Virolet.

DUu55eEX0AEQ6ox

• Dimarts 30: Eduard Navarro a la sessió de treball del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental i Ramon Vidal participa al Consell de Districte 1 i es reuneix, juntament amb l’alcalde, amb representants de la PATT.

• Dimecres 31: Joan Berlanga al Consell Escolar de l’escola Samuntada i al curs d’intercanvis pedagògics celebrat a l’escola bressol Joaquim Blume. Ramon Vidal a la Jornada Joves i Salut, de presentació dels resultats de l’enquesta de 4t d’ESO, present al Consell d’Administració de Ràdio Sabadell i es reuneix amb representants del Rottary Club per parlar de la tercera fase d’implantació de desfibril·ladors.

DVBa-XtW0AAOfxO

• Dijous 1: Joan Berlanga parla de l’educació en el temps de lleure amb monitors i monitores dels esplais de la ciutat i Ramon Vidal participa a la trobada amb la Fundació Maine i a la trobada amb el director del Cat Salut per parlar de la situació de les urgències del Taulí i de la primària de Sabadell.

• Divendres 2: Ramon Vidal a la trobada de l’Ajuntament de Sabadell amb la resta d’ajuntaments de l’àrea d’influència del Taulí.

• Dissabte 3: Joan Berlanga participa al 5è Fòrum Educatiu de Sabadell.

DVGUEGpXcAEUPlE

 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari