Setmana del 3 al 9 de juliol de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 3 al 9 de juliol de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 3

• El programa de vacances “Sortim i Compartim” reforça la sociabilitat de la gent gran amb noves destinacions. Les inscripcions es podran fer del 19 de juliol al 15 de setembre (inclosos) a les Oficines de Sabadell Atenció Ciutadana.

Dimarts 4

• La temporada de teatres municipals 2016-2017 aplega prop de 93.000 espectadors. Més informació.

• Comencen les obres per fer una nova rotonda a l’eix cívic de ponent. Més informació i projecte.

Dimecres 5

• Els horts de Can Bages, destinats a entitats de caràcter social, obtenen la primera collita. Joan Berlanga, ha afirmat que “estem complint amb el propòsit marcat de passar d’una horta recreativa a una horta amb finalitats socials, cedint els horts municipals als col·lectius més necessitats”. A més, el tinent d’alcalde ha afegit que “ara s’han recollit els primers aliments frescos, que compliran la seva funció, però no vull oblidar el vessant terapèutic dels horts per a les persones que estan passant situacions difícils, especialment els aturats de llarga durada”. Més informació.

71f809bd-cf48-4167-87f2-b3f5751d44e5

Regidors d’Unitat pel Canvi visitant els horts de Can Bages

Dijous 6

• Sabadell s’afegeix a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. El regidor de Salut, Ramon Vidal, ha assenyalat avui, a la Bassa, durant la presentació de la campanya, que “s’han invertit molts esforços per tenir a punt la Bassa i crec que és un molt bon espai per celebrar aquesta iniciativa solidària de tanta tradició i envergadura com el Mulla’t”. Vidal, a més, ha fet una crida a la participació el dia 9 “i que Sabadell es mulli amb aquesta causa a favor de les 7.000 persones que pateixen l’esclerosi múltiple a Catalunya”. Més informació i campanya.

DEC96BsXcAEEho_

Ramon Vidal (dreta) anunciant que Sabadell es suma a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

Divendres 7

• Comunicat en relació amb les entitats col·laboradores en el pagament de tributs municipals. Després que diferents ciutadans s’hagin trobat amb dificultats a l’hora de fer el pagament dels tributs municipals amb l’entitat bancària Caixabank, l’Ajuntament de Sabadell vol comunicar que aquesta empresa ha deixat de ser entitat col·laboradora per al pagament de tributs. Més informació.

• La creu de Barberà tornarà al seu lloc. Situada a la plaça homònima, va quedar malmesa el 16 d’octubre del 2016 a causa d’un acte vandàlic. Més informació.

• Els Centres d’Assistència Primària mantenen a l’agost el seu horari habitual. Només es tanca el de Poblenou. Més informació.

• L’Escola d’Estiu del Voluntariat organitza a Sabadell dos tallers del seu programa formatiu. Més informació, web del voluntariat i programa.

eurotowns

Eduard Navarro durant la trobada d’Eurotowns.

• Els socis de la xarxa Eurotowns analitzen a Sabadell projectes d’innovació socioeconòmica. Més informació.


També


• Dilluns 3: Ramon Vidal a la roda de premsa de la cursa “Corre pels nens” i visita el passatge de la revolució per la valorar in situ la situació de deteriorament que denuncia el veïnat.

• Dimecres 5: Elena Hinojo a les jornades “Alertadors de la corrupció” organitzades per l’Oificina Antifrau. Eduard Navarro es reuneix al Vapor Llonch amb el President de la xarxa Onion, Arnau Bonada, i dóna la benvinguda al Comitè Executiu de la Xarxa Eurotowns . Ramon Vidal es troba amb el president del Taulí i assisteix a l’obra de teatre “Boges”, a l’Àgora.

• Dijous 6: Eduard Navarro a la jornada de Bones pràctiques de concertació i estratègies territorials d’ocupació i desenvolupament local. Ramon Vidal a la comissió de seguiment del cementiri i al plenari del Consell de Salut.

DECkG5wXYAAAONm

• Divendres 7: Eduard Navarro a l’acte de cloenda del Programa Treball i Formació de la Renda Mínima d’Inserció. Ramon Vidal es reuneix amb representants del CATAC i visita els habitatges de Salut Mental.

• Dissabte 8: Eduard Navarro a la Festa Major de la Creu de Barberà i Ramon Vidal celebra diversos casaments.

• Diumenge 9: Joan Berlanga i Ramon Vidal es mullen per l’esclerosi múltiple.

DESzkPEXkAARV26

 

• El govern de transformació impulsa un Pla d’aprenentatge de llengües, perquè l’aprenentatge d’idiomes no depengui només de la butxaca dels pares:

DEC5mo_XsAA-_6-

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari