Setmana del 5 de juny al 11 de juny de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 5 de juny al 11 de juny de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 5

• Millores a la depuradora de Sabadell-Riu-sec, per valor de 3,5 milions d’euros. El tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga, ha afirmat que la depuradora ja complia els estàndards que estableix la llei, però que es vol “aconseguir uns índexs de qualitat superior en la depuració de l’aigua”. Més informació.

DBjuRfBXgAE1hx2

Berlanga (centre) davant la depuradora de Sabadell-Riu-sec

• La Policia Municipal organitza una activitat sobre prevenció i seguretat en foc i petards als centres educatius. Més informació i inscripcions.

• Entitats de lleure organitzen prop d’una trentena de casals d’estiu per a infants i joves. Més informació i programes.

Dimarts 6

• S’amplien a 14 les sancions a empreses subministradores per tall de llum indegut o mala praxi. Sabadell va ser el primer municipi en fer efectives sancions per incompliment de la Llei 24/2015 en l’àmbit dels subministraments bàsics. Més informació.

InfografiaPobresaenergetica

Procediment sancionador que ha dut a terme l’Ajuntament

• Taula rodona a l’entorn de la Fibromiàlgia i les síndromes de sensibilització central. Més informació i web de l’Associació Catalana d’Afectades i Afectats.

Dimecres 7

• Alumnes de 8 centres educatius presenten a l’Ajuntament les seves conclusions a l’entorn de la Festa Major. El projecte s’ha portat a terme en el marc de l’activitat de participació “Els nois i noies tenen la paraula”. El tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha subratllat que “la participació s’aprèn exercint-la, per això és important fomentar processos participatius des de ben petits”. Més informació.

34768393060_3b5b0dca3f_o

Berlanga (dreta) amb alumnes de “Els nois i noues tenen la paraula”

Dijous 8

• L’Ajuntament ha instal·lat plaques fotovoltaiques a 2 escoles i properament en posarà a 5 equipaments municipals més. Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, ha afirmat que “el nostre objectiu és avançar cap a l’estalvi i l’eficiència energètiques, perquè, davant la crisi ambiental global que vivim, és imprescindible una nova relació amb l’energia, més proactiva i orientada a l’autoproveïment”. Més informació i Programa de la Setmana de l’Energia i Canvi Climàtic.

Divendres 9

• L’Ajuntament de Sabadell insta a la propietat a buscar projectes que donin valor al conjunt protegit de l’Artèxtil. Més informació.

• Els projectes del Construint Ciutat 2017 ja estan en curs o amb data per executar-se. El procés participatiu va posar a disposició de la població un milió d’euros del pressupost municipal del 2017. Més informació.

• El Govern de Sabadell no contempla la continuïtat al Quart Cinturó. Més informació.

• S’amplien dues places al barri de l’Eixample per millorar els espais de gaudi de la ciutadania. Més informació.


També


Berlanga visita Castelldefels per conèixer de primera mà el relleu a l’alcaldia d’aquesta setmana.

2017_06_08 Berlanga a Castelldefels

• Dimarts 6: Joan Berlanga al lliurament de premis Relata, concurs de contes sobre discapacitat intel·lectual.

DBoQszAXkAABXIa

• Dimecres 7: Eduard Navarro a la Jornada d’Indústria del Gremi de Fabricants i Ramon Vidal es troba amb personal del Taulí.

• Dijous 8: Ramon Vidal a l’acte d’Activa’t, per a l’apoderament de les persones amb problemes de salut mental, i a la presentació de la Jornada “Petits somriures”, per atenuar les mancances en el camp de la salut necessàries per un bon creixement. Eduard Navarro valora la Fira FP amb les empreses participants.

• Divendres 9: Ramon Vidal es reuneix amb la Fundació Brugada, Barcelona Salut, el SEM i el Rottary Clib i Eduard Navarro participa la Comissió Executiva de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària.

• Dissabte 10: Ramon Vidal a l’inici de la Festa Major de Can Rull.

• Diumenge 11: Eduard Navarro al final de la Festa Major de Ca n’Oriac amb les Bruixes del Nord i Ramon Vidal a la cursa Sabadell Corre Contra el Càncer, a la Jornada Castellera a la plaça Sant Roc i al reconeixement a Can Rull a la Dra. Cortés per la seva trajectòria.

DCCZmb-XcAMv2GN

• Infografia sobre què ha fet aquest curs el Govern del Canvi de Sabadell per fomentar la formació artística a les escoles públiques:

DBuzeZ_XoAAzRgv

Les tovalloletes humides a les escombraries!

 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari