Setmana del 9 al 15 de gener de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 9 al 15 de gener de 2017


Notícies destacades del Govern del Canvi


Dilluns 9

• Poda dels més de 500 plàtans de l’eix central de Sabadell. Actualment la major part dels exemplars que hi ha en aquesta via tenen xacres, podridures, capçades desestructurades i cavitats a les branques principals i a la base dels troncs. Consultar el programa de poda.

Dimarts 10

• La Biblioteca Vapor Badia estrena una il·luminació més eficient. S’ha augmentat un 60% la il·luminació mitjana de l’edifici segons les necessitats específiques de cada espai i s’ha substituït l’enllumenat interior per lluminàries de tipus LED, que comportaran estalvis molt significatius. Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, ha afirmat que “l’objectiu d’aquesta intervenció en la millora de la il·luminació de la Biblioteca es troba en un marc més general, que pretén reduir en un 20 % el consum energètic al nostre ajuntament”. I ha afegit que “el nostre objectiu és contribuir a mitigar el canvi climàtic i, alhora, reduir el consum de la factura de la llum”.

Dimecres 11

• El concurs de vídeos English Clips per fomentar l’anglès entre l’alumnat augmenta de 7 a 12 el nombre de centres participants. Aquesta activitat està impulsada per l’Ajuntament i quatre escoles d’idiomes en el marc del programa Ciutat i Escola. Més informació.

• La 6a cursa popular Corro Contra el Càncer, a Sabadell el proper 12 de febrer, espera arribar a les 3.000 persones. La cursa compta amb el suport de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) i de l’Ajuntament de Sabadell. Més informació i inscripcions.

C14202CXUAMVXXA

Ramon Vidal (dreta), regidor de Salut, durant la presentació de la 6a cursa popular Corro Contra el Càncer.

Dijous 12

• Un nou Servei d’Orientació sobre Drogues informarà i resoldrà dubtes a la població sobre el seu consum. Tal com ha explicat el regidor de Salut, Ramon Vidal, “amb el nou Servei d’Orientació es vol donar resposta a les necessitats o dubtes que puguin tenir els joves, els seus pares i mares, el professorat, les entitats o la ciutadania en general en relació amb els consums incipients, experimentals o que fins al moment no han provocat una problemàtica greu”. Vidal ha explicat que “continuarem treballant en la prevenció del consum, però davant l’evidència que aquest és una realitat, el que volem és donar tota la informació per minimitzar els riscos associats que implica”. Llegir la notícia sencera i consultar el Pla local de drogues.

Pla local drogues

Imatge del pla local de drogues.

• L’Ajuntament de Sabadell fa una crida a la població en risc de patir un tall de llum o de gas perquè contacti amb els serveis socials. Davant les condicions meteorològiques i amb la voluntat de protegir els drets i la seguretat de les persones. És en aquest sentit que les persones o famílies amb risc que els tallin la llum o el gas s’han d’adreçar als treballadors socials del seu CAP o zona de referència per comunicar la seva situació o bé al Servei d’Urgències i Emergències Socials (SUES) si es tracta d’un risc imminent.

C2S1H0iXEAAxFYw

Cartell de la campanya “Aquest hivern a Sabadell, ningú sense gas, ningú sense llum”

• Sabadell estrena el primer autobús híbrid, més compromès amb el medi ambient. El tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga, ha expressat que “tenim un autèntic compromís amb el transport públic a la ciutat i ara ens trobem davant d’un punt d’inflexió. La progressiva incorporació d’autobusos híbrids i la disminució del 7% del preu de la targeta mensual i l’11% de la targeta mensual jove en són bons exemples”. Llegir la crònica sencera.

31440444654_5352b3fc63_o

Berlanga atenent als mitjans durant la presentació del nou bus híbrid.


També


• Dimarts 10: Joan Berlanga, regidor d’Educació, es troba amb la direcció de l’escola Sant Julià.

• Dimecres 11: Joan Berlanga rep als i a les alumnes de l’Escola Pia, de visita a l’Ajuntament, al Ple municipal.

• Dijous 12: Ramon Vidal a l’acte la Plataforma Sabadell lliure de corrupció, “Instruments contra la corrupció. Que podem fer?”, i Eduard Navarro es troba amb l’Associació de Veïns de Campoamor.

• Divendres 13: Joan Berlanga dona suport a la concentració de la comunitat gambiana de Sabadell que exigeix que es respecti el resultat de les eleccions del desembre a Gàmbia.

C2EbXUDWEAAZSNj

• Dissabte 14: Joan Berlanga, regidor d’Educació, rep als i a les representants de CEAPA i FAPAES.

C2IlQySXUAAygXT

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari