Setmana del 19 al 25 de març de 2018

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 19 al 25 de març de 2018


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 19

• Adhesió municipal al Manifest del Dia Internacional de l’Autisme. El regidor de Salut, Ramon Vidal, ha destacat que “Amb l’adhesió al Manifest i les accions que s’hi deriven volem contribuir a avançar cap a la plena integració, tant social com laboral, que permeti que les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista exerceixin els seus drets i també al conjunt de la societat beneficiar-se del seu talent i capacitats”Més informació.

• El Govern municipal mostra el seu rebuig al bloqueig dels drets de la ciutadania que suposa l’aplicació de l’article 155. Més informació.

Dimarts 20

• Primera sentència favorable per sancionar empreses subministradores per tall de llum indegut a famílies vulnerables. Més informació.

DYu-qztXUAc9T5h

Dimecres 21

 L’Ajuntament presenta la solució definitiva per arranjar el mur del carrer de l’Onyar. Més informació.

• El Centre Reempresa de Sabadell, el millor de Barcelona en gestió de projectes de cessió d’empreses i èxits assolits. Més informació.

• L’Ajuntament de Sabadell rebutja l’increment del 5,84% en la tarifa de l’aigua proposada per CASSA. Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, ah explicat que “no compartim la proposta. El fet que la Companyia hagi presentat un expedient tarifari sense el nostre acord previ ens obliga a votar-lo desfavorablement al Ple, ja que si no ho féssim es produiria un increment del 5,8% del preu de l’aigua. Des del Govern entenem que el nostre deure és defensar els interessos de la ciutadania i, en aquest cas, passa per dir no a un increment del preu de l’aigua”. Més informació.

DY0BbLKWsAAiMWG

Dijous 22

• L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental ha fet el primer any 1.400 atencions i ha donat suport a la creació de 8 empreses. Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, “passat un any, el balanç és força positiu i desitgem continuar amb aquesta tendència un any més. Per exemple, segons les enquestes de satisfacció de les activitats formatives desenvolupades des de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental el 95,3% de les persones les valoren de forma positiva“. Més informació.

DY4tJxCWkAEB-JN

• Les obres dels extrems del Passeig finalitzaran un mes abans del previst. Més informació.

Divendres 23

• El fòrum Cafè d’Aventura premiarà amb 1.500 € la millor empresa i idea de negoci. Més informació.

• L’Ajuntament de Sabadell ja es regeix pel codi ètic dels alts càrrecs del consistori. “Tot i que l’aprovació d’aquest codi, no és garantia per si sol d’un comportament ètic, crec que ens hem de felicitar que per fi a l’Ajuntament es disposi d’un instrument tan important, una de les peces bàsiques de l’anomenada infraestructura ètica que l’actual Govern es va comprometre a desenvolupar“, ha explicat Elena Hinojo, regidora de Transparència.


També


• Dilluns 19: Joan Berlanga visita l’escola Nostra Llar per escoltar les propostes de l’alumnat en matèria de mobilitat i sostenibilitat i Ramon Vidal es troba amb veïns d’Emprius.

 

• Dimarts 20: Ramon Vidal a la sessió de treball de l’associació de veïns del Barri Nostra Llar de Sant Oleguer per estudiar millores i actuacions al barri.

DYwo09PWsAAhsQq

• Dimecres 21: Eduard Navarro a la I Jornada sobre la nova Llei de Contracció pública i Ramon Vidal participa al Consell de Govern del Tauli.

• Dijous 22: Els quatre regidors d’UpC participen al Ple municipal del mes de març. Ramon Vidal es reuneix amb representants de GAES per parlar sobre projectes socials d’audífons.

• Divendres 23: Els quatre regidors participen al Ple municipal extraordinari. Ramon Vidal visita l’Ajuntament de Cubelles per conèixer el seu projecte de desfibril·ladors.

DY-XLgKWAAUI_x9

 

• Sabem que l’alimentació saludable és bàsica per a la Salut però… què vol dir menjar sa? Si et fas aquesta pregunta, t’interessa el II Fòrum Salut (6 i 7 d’abril). Més informació i inscripcions.

pantallaforum18

 

 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari