Valoració de la roda de premsa d’ERC i la Crida

Els quatre regidors d’Unitat pel Canvi a Sabadell, Joan Berlanga, Ramon Vidal, Eduard Navarro i Elena Hinojo, han explicat en roda de premsa la valoració que va fer ahir la nostra assemblea sobre l’acord de govern que ja han assumit ERC i la Crida.

Navarro, Hinojo, Berlanga i Vidal durant la roda de premsa

Navarro, Hinojo, Berlanga i Vidal durant la roda de premsa

Durant la roda de premsa els regidors han explicat, en cinc punts, quin és el sentir d’Unitat pel Canvi:

1. Durant les darreres setmanes Unitat pel Canvi a Sabadell, ERC i la Crida i hem estat treballant en un document d’aspectes prioritaris per arribar a un acord per un nou govern d’esquerres a Sabadell.

2. En aquest document s’han establert unes prioritats polítiques, una base organitzativa i un sistema d’alcaldies rotatives, al qual Unitat pel Canvi en tot moment hem actuat amb molta generositat i responsabilitat.

3. Ahir l’assemblea d’Unitat pel Canvi va aprovar la pràctica totalitat del document. Únicament l’assemblea va considerar que l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència ha d’anar vinculada a una consulta ciutadana, si és el cas, i no a un pacte de govern entre partits.

4. L’assemblea d’Unitat pel Canvi continua apostant per un govern d’unitat de les esquerres, com hem dit abans, durant i després de la campanya.

5. És per això, que emplacem a ERC i Crida a reflexionar i cercar una solució a aquesta qüestió durant les properes hores perquè la ciutadania no entendria que la força més votada no esquitxada de corrupció, que té la millor representació transversal a tots els barris de la ciutat i que va denunciar en el seu moment el cas Mercuri no estigui en el nou govern.

About the Author: assembleaoberta

5 Comments

  1. Respon Milagros

    L’únic que s’entén és l’actitud sectària i excloent de la CUP i satèl.lits, que han impulsat un pacte en uns termes tals que no seria acceptable per les bases d’ICV.

Deixa un comentari