Assemblea Oberta Jove

Arran de la participació activa en el procés de l’Assemblea Oberta de Sabadell, un grup de joves volem posar accent de manera específica en incorporar les diferents perspectives i opinions del jovent, per transformar la nostra ciutat.

​Creiem que la gent jove a la nostra ciutat, tant la gent organitzada com la que no ho està, necessita un espai unitari i exclusivament jove que impulsi el debat i l’intercanvi, per poder donar resposta col·lectivament a aquestes i altres necessitats.

Per aquests motius els i les joves de l’Assemblea Oberta creiem necessari dotar-nos d’un espai propi per tal de fer arribar a l’AOS el nostre punt de vista particular​, perquè la visió de la gent jove és imprescindible per a qualsevol procés de canvi!

Vine i participa!

Propera assemblea jove:


Horari

17’30h Inici de l’Assemblea Oberta JOVE

En aquesta primera assemblea es proposa discutir sobre totes aquelles temàtiques que, com a ​joves, ens afecten directament, com podrien ser l’educació, el treball, el model d’oci, i totes aquelles problemàtiques que sorgeixin durant el debat, per tal d’organitzar accions directes i plantejar propostes a l’Ajuntament i a la resta de la ciutadania.

Dissabte, 14 de març – 17’30h
Plaça Picasso

joves@assembleasabadell.cat

 

1 comentari

  1. Pingback: wikipedia backlinks

Deixa un comentari