Berlanga: “celebrem l’augment de participació, però esperem que a la tarda encara augmenti més”

A les 14h s’ha pogut conèixer la primera dada de participació de la jornada electoral d’aquest diumenge, que s’ha situat en un 30,05%, casi quatre punts per sobre que al 2011 (que va ser d’un 26,62%).

Joan Berlanga, cap de llista d’Unitat pel Canvi a Sabadell, ha celebrat l’augment de la participació respecte al 2011, tot desitjant que encara s’eixampli més al llarg de la tarda. “Celebrem l’augment de participació, perquè això ens indica que la gent té ganes de dir la seva, de canviar les coses, però esperem que a la tarda encara augmenti més la participació”. En aquest sentit Berlanga ha animat a que la gent s’atansi als col·legis electorals per votar, “perquè com més participació hi hagi, més dignitat recolliran les urnes”.

Les 10 primeres persones de la candidatura ja han votat

Les 10 primeres persones de la candidatura d’Unitat pel Canvi a Sabadell han dipositat el seu vot al llarg del matí. La primera en votar ha estat Alicia Valencia (número 7 de la candidatura), que ho ha fet a l’escola dels Salesians de Sabadell, ubicada al sector de Sant Oleguer, a les 9h del matí. Ramon Vidal (número 2), que ha votat a l’escola Vedruna Immaculada de Sabadell de Les Termes, ho ha fet a les 10h. Poc després ha votat Ernest Payà (número 6 de la candidatura), a les 10.30h, a l’escola Sant Francesc. També al sector de la Creu de Barberà, una hora després, i al centre cívic del barri, han votat Eduard Navarro (número 3) i Sara Ortega (número 8).

A la mateixa hora, Naila Caballero (número 5), ha votat a l’IES Miquel Crusafont, dels Merinals. 45 minuts més tard ha votat Elena Hinojo, número 4 de la llista, a l’antiga escola de la Creu Alta. A les dotze i quart ha votat Ester Lopera, al Casal de Gent Gran de Roureda i un quart d’hora abans de les 13h ha exercit el seu dret a vot Francisco Rosa, al centre cívic de Poblenou.

L’alcaldable Joan Berlanga ha votat a les 9.45h al CEIP Teresa Claramunt, al barri de Gràcia.

Safian Younas vota per primer cop, després de 15 anys

El membre d’Unitat pel Canvi a Sabadell i president de la Federació de Paquistanesos a Catalunya, Safian Younas, ha pogut exercir aquest matí el seu dret a vot per primera vegada, tot i que ja fa més de 15 anys que resideix en situació regular a Sabadell.

Safian Younas exercint el seu dret a vot, per primera vegada en 15 anys

Safian Younas exercint el seu dret a vot, per primera vegada en 15 anys

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari