Començarem treballant des de l’oposició

Unitat pel Canvi és un espai polític que des de la seva aparició ha apostat per la confluència de les esquerres per tenir la força suficient per abordar els grans reptes que té la ciutat com tancar l’etapa del bustisme a Sabadell o iniciar un nou període polític on les polítiques socials i les persones siguin la prioritat.

Unitat pel Canvi estem molt satisfets dels nostres resultats a les passades eleccions i d’haver contribuït amb els nostres vots al Ple del passat dia 13 de juny a fer possible -amb un generós exercici de responsabilitat- la fi de l’etapa Bustos a la ciutat de Sabadell.

Durant les darreres setmanes hem estat treballant amb ERC i la Crida per arribar a un acord de govern estable. Tot i haver avançat en un acord sobre les prioritats polítiques, un sistema d’alcaldia rotatòria i les bases d’un possible cartipàs, en aquests moments se li ha plantejat a Unitat pel Canvi una condició inassumible per a la nostra formació, com és la impossibilitat que dos dels nostres regidors no puguin formar part del govern per motius relacionats amb problemes interns de la formació política a la qual pertanyen.

Per a Unitat pel Canvi els nostres regidors són una única expressió política i no acceptarem cap mena de fragmentació o divisió imposada tal i com s’ha plantejat durant la negociació.

UpC seguirà treballant ara des de l’oposició i, quan hi hagi les condicions des del govern, per tirar endavant el nostre programa i ser la veu de tots els barris al consistori.

Lamentem que fins ara no hagi estat possible l’acord de govern ampli i estable que la ciutat necessita per impulsar un programa de ruptura democràtica i radicalment social, però continuarem treballant activament -com hem fet sempre- per fer-ho possible.

Instant de l'assemblea d'Unitat pel Canvi del 30 de juny

Instant de l’assemblea d’Unitat pel Canvi del 30 de juny

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari