Dos anys de Canvi a Sabadell

Unitat pel Canvi celebra el seu segon aniversari amb un sopar amb més de 150 assistents.

Aquesta setmana estem d’aniversari i tenim molt a celebrar.

Celebrem que fa dos anys gent d’ICV, d’EUiA, de Podemos i de l’Assemblea Oberta de Sabadell van crear Unitat pel Canvi a Sabadell, un espai polític que compta amb centenars de persones de tots els barris, de diferents moviment veïnals i socials, i connectades amb el dia a dia de la ciutat i al servei de les classes populars.

Celebrem també tenir reptes il·lusionants per endavant, un dels quals ha destacat el regidor portaveu d’UpC Joan Berlanga, per qui “la confluència política de les classes populars és imprescindible per generar canvis polítics rellevants, és per això que actualment des de Sabadell la gent d’UpC estem contribuint a la construcció d’Un País en Comú per avançar cap una ciutat socialment més justa, més democràtica i que prioritzi les persones”.

2017_03_31 Sopar 2n Aniversari

Celebrem haver estat la segona força més votada amb 12.611 vots i haver estat clau per fer possible l’actual Govern del Canvi a Sabadell ja que, en paraules de Joan Berlanga, “sense la nostra candidatura no hauria estat possible tancar l’etapa Bustos i garantir el govern de canvi que hi ha actualment a Sabadell”.

I què millor que un sopar per celebrar-ho tot? Divendres vam sopar plegades més de 150 persones per celebrar el nostre segon aniversari. Entre aquestes persones destaquem en Joan Mena (diputat de En Comú Podem), la Núria Lozano (EUiA), Joan Josep Nuet (parlamentari de Catalunya Sí que es Pot i coordinador nacional d’EUiA) i en David Cid (coordinador nacional d’ICV).

17635577_1937974976424614_4697058401541002405_o

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari