Escollits per primàries els i les nostres representants de barri

Després d’escollir l’equip de sis persones que encapçalaran la nostra llista electoral a les eleccions municipals del maig, Unitat pel Canvi a Sabadell ha celebrat avui la segona fase de confecció de la llista, escollint als candidats i a les candidates que ocuparan els llocs 7 a 16.

El procés de tria de les candidates i dels candidats s’ha fet mitjançant unes primàries obertes en 10 punts de la ciutat, amb l’objectiu que a la candidatura hi hagi una representació de veïns i veïnes de tots els Sectors de Sabadell. Per votar, els únics requisits han estat inscriure’s al nostre cens i acceptar els nostres principis bàsics.

Entre les 12h i les 19h més de 300 persones han votat a les meses habilitades a la plaça Còrdova (pels barris de Can Llong i Castellarnau), a la plaça del Pi de Ca n’Oriac, a la plaça primer de maig de Can Puiggener, al davant del Mercat al Centre, a la plaça de la Creu de Barberà, al davant del CAP de la Concòrdia, davant dels centres cívics de Can Deu, Sant Oleguer i la Serra i a la plaça Picasso, pel sector Sud.

Les persones escollides, un reflex de la ciutat

Les persones escollides han estat el professor de secundària Antoni Lamagrande pel sector Berardo, l’activista de la PAHC i militant de CCOO Èlia Rey per Ca n’Oriac, la mestra d’adults i membre de diferents entitats socials i solidàries Marga Pérez per Can Puiggener, la iaioflauta i membre del Casal Cubà Tere Ibáñez pel Centre, la dissenyadora gràfica Sara Ortega per la Creu de Barberà, el president de l’AMPA de l’IES Ferran Casablancas Guillermo Estivill per La Concòrdia, l’activista Ester Lopera pel Sector Nord, la militant d’EUiA Alicia València per Sant Oleguer, el president de l’Associació de Veïns de Poble Nou de la Salut Francisco Rosa pel sector de La Serra i el fundador de l’Associació del Poble del Sud de Sabadell i activista estudiantil Ramon Giménez pels barris d’Espronceda i Campoamor.

Aquestes persones s’integraran a la llista d’Unitat pel Canvi, aportant perfils i bagatges diferents, reflex de la diversitat i la riquesa social de Sabadell, fet que accentua el perfil transversal de la nostra candidatura.

Aprovació definitiva de la llista

Durant els propers dies la Comissió Electoral, òrgan escollit a l’assemblea constitutiva d’Unitat pel Canvi a Sabadell, farà una proposta d’ordenació de la llista a partir de diversos criteris com la població dels diferents barris de Sabadell, els vots obtinguts per cadascuna de les candidatures, el gènere, l’edat i la trajectòria personal, professional i activista de les diferents persones que s’integraran a la llista.

El proper dissabte 11 d’abril celebrarem una assemblea on es sotmetrà a votació la proposta de la Comissió Electoral de llista electoral, que tancaran persones d’especial rellevància a Sabadell.

About the Author: assembleaoberta

1 comentari

  1. Pingback: Ester Lopera a Can Deu: “Hem de fer polítiques al servei de les persones” | Unitat pel Canvi a Sabadell

Deixa un comentari