Ester Lopera a Can Deu: “Hem de fer polítiques al servei de les persones”

Unitat pel Canvi a Sabadell ha celebrat un acte de presentació de la candidatura al centre cívic de Can Deu. Han parlat l’alcaldable de la confluència, Joan Berlanga, i la representant del Nord a la llista, l’activista social i veïnal Ester Lopera.

Unitat pel Canvi a Sabadell ha organitzat el primer d’un seguit d’actes de petit format que durà a terme en diferents barris de la ciutat durant la campanya electoral de les eleccions municipals. En aquests actes Unitat pel Canvi a Sabadell presentarà els i les membres de la candidatura al veïnat i donarà a conèixer les propostes pel sector.

En aquest primer acte de Can Deu han intervingut l’alcaldable d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, i l’activista social i veïnal Ester Lopera, que és la representant del sector del Nord (que compren els barris de Ca n’Oriac, Torreguitart, Torrent del Capellà, Sant Julià, Planada del Pintor, Can Deu i La Roureda), després de ser escollida a l’abril en primàries obertes a tota la ciutat.

L’activista social ha explicat als ciutadans i a les ciutadanes que s’han atansat a l’acte les propostes de millora que Unitat pel Canvi vol implantar per millorar la situació que es viu a molts indrets de la ciutat. Lopera ha denunciat l’estat d’abandonament en que es troben els barris de la ciutat, permanentment menystinguts pel govern, “jo dic no a l’abandonament, a la brutícia i a la inseguretat de molts punts de la ciutat” ha asseverat Lopera, que aposta per un canvi en com s’entén l’acció de govern. “Hem de fer ciutat i polítiques al servei de les persones”, ha conclòs la número 9 de la candidatura.

L'activista social i veïnal del barri de Can Deu, Ester Lopera

L’activista social i veïnal del barri de Can Deu, Ester Lopera

Joan Berlanga prenent nota de les intervencions del públic assistent

Joan Berlanga prenent nota de les intervencions del públic assistent

Per la seva banda el cap de llista d’Unitat pel Canvi a Sabadell, Joan Berlanga, ha destacat la tasca de Lopera en favor dels drets socials: “és una activista del moviment veïnal i un referent al barri i per a nosaltres és un orgull comptar amb veïns i veïnes d’aquestes característiques a la nostra candidatura“.

Propostes d’Unitat pel Canvi pel Nord

Entre les propostes que Unitat pel Canvi a Sabadell té pel Nord, Berlanga i Lopera han destacat la rehabilitació de la Masia de Ca n’Oriac, la potenciació d’un espai per l’associacionisme juvenil, treballar per recuperar el bosc de Can Deu, fer el Parc del Nord o acabar la plaça Espanya, millorant el seu entorn.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari