Fem pública l’agenda dels nostres regidors i apostem per una major transparència

Unitat pel Canvi farà pública l’agenda i la feina del seu grup municipal cada setmana a la seva web a l’apartat Què hem fet aquesta setmana amb el teu vot?, de tal manera que la ciutadania podrà saber amb qui s’han reunit i quina feina han fet setmanalment els regidors i les regidores d’Unitat pel Canvi.

Unitat pel Canvi demana al govern i a la resta de l’oposició que també facin pública la seva agenda i la seva tasca de manera periòdica.

En aquest sentit s’ha pronunciat aquest matí Joan Berlanga, portaveu del grup municipal d’UxC, que ha explicat que “des d’Unitat pel Canvi estem convençuts i convençudes que la ciutadania a banda d’esperar unes noves polítiques també espera una noves formes de fer política, en aquest sentit l’agenda pública dels càrrecs públics és una rendició de comptes que dóna qualitat a la nostra democràcia”.

Unitat pel Canvi també demana que el govern expliqui en breu quines mesures portarà a terme per avançar cap a la transparència i especialment les relacionades amb l’auditoria que l’Ajuntament necessita i amb la qüestió sobre la suposada destrucció de papers produïda a final del mandat anterior.

La primera publicació setmanal de retiment de comptes, corresponent a la setmana del 6 al 12 de juliol, es pots consultar aquí. Durant aquesta setmana el grup municipal d’Unitat pel Canvi va preparar el Ple municipal del passat 7 de juliol, es va reunir amb cinc entitats de la ciutat i alguns dels seus membres van participar en activitats de formació de regidores i regidors.

Vidal, Navarro i Berlanga, regidors -juntament amb Elena Hinojo- d'Unitat pel Canvi

Vidal, Navarro i Berlanga, regidors -juntament amb Elena Hinojo- d’Unitat pel Canvi

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari