Joan Berlanga: “Avui Sabadell pot fer història”

A les 9.45h d’aquest matí l’alcaldable d’Unitat pel Canvi a Sabadell, Joan Berlanga, ha votat al seu col·legi electoral, el CEIP Teresa Claramunt del barri de Gràcia. Tot seguit, Berlanga ha atès als mitjans de comunicació congregats per recollir el moment.

A les últimes eleccions van votar poc més de la meitat dels electors” ha recordat Berlanga, per qui ”aquest diumenge, per dignitat, hem d’anar molta més gent a votar per començar una nova etapa a la cituat”.

En aquest sentit, Berlanga ha emfatitzat “el moment històric que viu Sabadell”. “Avui la gent comú podem fer història reconquerint aquesta ciutat per posar-la al servei de tothom”, ha explicat Berlanga, “podem fer que la il·lusió pel canvi superi a la por i la resignació”.

Joan Berlanga votant

Joan Berlanga votant

 

Unitat pel Canvi a Sabadell present a tots els col·legis electorals

Més de 153.000 ciutadanes i ciutadans estan cridats a votar avui en alguna de les 212 meses electorals dels 57 col·legis de Sabadell. Unitat pel Canvi a Sabadell tindrà presència a tots els col·legis a través de més d’un centenar d’apoderades i apoderats que faran seguiment de la jornada electoral.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari