La calor no ens atura: assemblees a Can Puiggener, Can Deu, Can Rull i la Creu de Barberà

Unitat pel Canvi ha celebrat els darrers dies diverses assemblees de sector als barris de Can Puiggener, Can Deu, Can Rull i la Creu de Barberà. Les trobades han tingut una vessant pública amb l’assistència dels regidors del grup municipal d’Unitat pel Canvi, amb l’objectiu d’explicar la seva tasca a l’Ajuntament durant el darrer mes i recollir les inquietuds i les necessitats dels diferents barris de la ciutat.

Les preocupacions expressades més reiteradament pels veïns i les veïnes han tingut a veure amb la seguretat i la convivència ciutadana per una banda i el mal estat de l’espai públic (carrers, places, clavegueres….) per una altra. Altres aspectes que han sortit a les diferents trobades són la incomoditat dels nous contenidors o la poca freqüència d’alguns autobusos (com per exemple el número 23 per anar de Can Rull al Taulí).

Els regidors d’Unitat pel Canvi han recollit les inquietuds dels veïns i veïnes i s’han compromès a traslladar-les als responsables polítics actuals i a treballar per millorar-les. En aquest sentit s’ha pronunciat el regidor Ramon Vidal, que ha assegurat que “hi ha barris de la nostra ciutat amb problemes de convivència molt preocupants” per la qual cosa “és urgent abordar aquestes problemàtiques tant amb polítiques socials, com amb polítiques de seguretat de proximitat adequades”.

Una de les assemblees de sector d'aquest juliol

Una de les assemblees de sector d’aquest juliol

 

Durant les dues properes setmanes de juliol els regidors d’Unitat pel Canvi continuaran pels barris amb trobades d’aquest tipus. Així ho ha explicat el regidor portaveu d’UxC, Joan Berlanga, que ha avançat que “durant aquest mandat els regidors d’Unitat pel Canvi no ens dedicarem a fer política només des de l’Ajuntament. Estarem connectats al que passa a tots els racons de la ciutat escoltant a la gent i intentant de donar resposta als problemes reals”.

Unitat pel Canvi té un o una representat de cada sector de la ciutat, que dinamitza a la gent d’UxC a cada barri i fa de pont entre el barri i la organització i el grup municipal.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari