PORTADA – Assemblea Oberta de Sabadell

Assemblea Oberta de Sabadell

Davant de la profunda crisi política, social i econòmica que viu la ciutat de Sabadell i de l’actual fragmentació de l’esquerra local, un grup de persones provinents de diferents organitzacions i col·lectius, i que compartim els valors de la justícia social, el feminisme, l’ecologisme i la radicalitat democràtica, volem contribuir a superar aquesta situació tan extraordinària.

Per això proposem:

La creació d’un espai polític de confluència a Sabadell que aglutini als moviments socials, als partits i als moviments polítics d’esquerres i a la ciutadania, que comparteixin:

1. La urgència de donar una resposta a la situació de crisi excepcional que viu la ciutat després de 15 anys de bustisme, des de la unitat de l’esquerra.

2. La voluntat de construir un nou espai polític, obert i plural, i que vulgui superar la manera tradicional de fer política, retornant la sobirania a la ciutadania.

Amb tres objectius prioritaris:

– Crear un nou espai d’acció política i social format pels moviments polítics i socials i les persones que vulguin buscar solucions, des de la participació ciutadana, als problemes col•lectius.

– Elaborar un programa de govern rupturista amb la situació actual, que permeti donar respostes als problemes de la ciutadania i que suposi un autèntic procés constituent municipal.

– Presentar una candidatura per guanyar les properes eleccions municipals del maig del 2015 formada per persones honestes, preparades i amb voluntat de servei a la ciutadania.

Per començar a fer-ho, us convoquem:

A participar de l’assemblea oberta que celebrarem el proper dissabte 24 de gener de 2015 a les 9.45h a Cal Balsach. Està convidada tota la ciutadania que comparteixi els principis i l’esperit del nostre manifest.

Les persones que coincidim a les lluites socials al carrer també cal que ho fem a les institucions pe recuperar la sobirania popular.

Tenim quatre mesos i com deia el poeta: “tot està per fer i tot és possible”.

Deixa un comentari