Què ha fet el govern del canvi? Juliol de 2016

Què hem fet amb el teu vot aquest mes?

Juliol de 2016

Acabem el juliol i volíem compartir amb totes i tots vosaltres algunes de les accions que hem dut a terme aquest mes des del Govern de Transformació de Sabadell. Unes accions que exemplifiquen els motius pels quals, ara fa una mica més d’un any, gent d’ICV, d’EUiA, de Podemos, activistes i persones a títol individual, ens vam unir per recuperar l’Ajuntament per la ciutadania.

Per exemple, al juny vam iniciar les sancions econòmiques de les companyies que tallen els subministraments d’aigua, llum i gas a les famílies en una situació econòmica difícil sense avisar primer als serveis socials de l’Ajuntament que són els que, per llei, han de valorar si la persona o la família afectada es troba en una situació precària. Amb aquesta mesura el Govern vol incentivar que s’evitin talls de serveis bàsics a ciutadans i ciutadanes vulnerables i s’avança en la lluita capdavantera de Sabadell contra la pobresa energètica.

Arran d’això Endesa ja ha anunciat aquest mes que comença a implementar el mecanisme per fer efectius aquests avisos. I en aquesta mateixa línia l’Ajuntament i Aigües Sabadell han signat un conveni per evitar els talls d’aigua a les llars que no poden afrontar el seu pagament.

Un altre guany assolit aquest juliol és que a partir d’ara l’Ajuntament multarà els propietaris de pisos buits amb imports que poden arribar als 18.000€. Parlem de grans propietaris de pisos, que són amb els que ha posat èmfasi el Govern, com per exemple el BBVA, Bankia, Unnim o Sareb.

Aquest juliol, doncs, dóna per finalitzat un curs polític replet de transformacions i millores a Sabadell. Si voleu fer un cop d’ull a les principals actuacions que el Govern de Transformació per Sabadell ha dut a terme durant aquest any, podeu veure el vídeo que vam presentar en el marc de l’acte públic de presentació del Pla de Mandat del Govern, que va tenir lloc dimarts 26:

Acabem juliol, dèiem, i el grup municipal d’Unitat pel Canvi a Sabadell romandrà tancat durant el mes d’agost per vacances. Però que nosaltres marxem uns dies de vacances no vol dir que la ciutat s’aturi. Per exemple, fins a finals d’agost es pavimentarà part del Passeig i també durant l’estiu es duran a terme actuacions de millora, reparació i rehabilitació a escoles de la ciutat. I enguany tots els Centres d’Atenció Primària de Sabadell romandran oberts.

A banda, el Joan Berlanga serà Alcalde Accidental la setmana de l’1 al 7 d’agost i l’Elena Hinojo ho serà la setmana del 15 al 21 d’agost.

Ens tornarem a veure a la tornada de vacances, per la Festa Major, que enguany seguirà sent pràcticament com els darrers temps, però que a partir de 2017 millorarà amb les aportacions fetes per la ciutadania al procés participatiu la darrera jornada del qual ha conclòs aquest juliol.

Ah! I si teniu pensat viatjar aquest agost, recordeu que la regidoria de Salut ha publicat un seguit de recomanacions a l’hora de planificar els viatges de vacances i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor ha publicat consells per quan es contracta un viatge, un vol o un servei turístic. Si us quedeu a Sabadell, podeu dur a terme activitats físiques d’estiu a la ciutat, però recordeu tenir en compte els consells de Salut per a l’estiu.

Res més. Bones vacances a totes i tots!

Seguim!!

20160728162416

Joan, Ramon, Elena i Eduard
Regidors d’Unitat pel Canvi a Sabadell

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari