Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 6 al 12 de juliol

Preparar el Ple municipal del dimarts 7 de juliol amb rigor, amb diverses reunions amb el grup de suport de política municipal d’Unitat pel Canvi i amb representants del govern.

Participar al Ple de manera responsable:

– Donant suport al govern en els aspectes que compartim, com per exemple la proposta austera de retribucions a govern i oposició que es va presentar.

– Proposant millores en altres casos, com la creació d’una comissió que revisi el ROM i les delegacions del Ple municipal a la Junta de Govern o la creació d’uns criteris per elaborar l’escala retributiva del govern.

– Manifestant el nostre desacord amb la proposta de càrrecs de confiança que va proposar l’actual govern.

Ens hem reunit amb:

– Amb una representació de la Marxa contra l’atur, a la qual hi hem donat suport.

– Amb l’esplai Esquitx primer i amb el tinent d’alcalde d’acció social després, per explorar la viabilitat de fer alguna activitat a l’agost amb servei de menjador per als infants i joves que més ho necessiten.

– Amb unes representants de les treballadores de CLECE (que és l’empresa que gestiona l’assistència domiciliària a Sabadell) on ens han fet saber les seves condicions laborals i alguns incompliments de l’empresa. Ens hem compromès a traslladar al govern la necessitat de fer seguiment de la qüestió i a ser actius perquè s’estudiï la remunicipalització d’aquest servei -actualment externalitzat- al final de la seva concessió a la tardor del 2016.

Amb la Federació d’entitats culturals de Sabadell (FECUS) amb les quals hem parlat de les seves activitats culturals -que ells consideren que sovint han estat menystingudes per l’Ajuntament- i sobre el procés sobiranista, que viuen amb preocupació. Des d’Unitat pel Canvi els hi hem explicat les nostres línies programàtiques sobre cultura i que, pel que fa al procés sobiranista, que apostem per una resolució democràtica d’aquesta qüestió amb una consulta democràtica.

– Representants sindicals d’UGT dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament, els quals ens han exposat la seva preocupació per les conseqüències que ha tingut el pla d’ajust en la plantilla municipal durant els darrers anys. Ens han emplaçat a treballar a oposició i govern conjuntament per revertir la situació actual a partir del mes de setembre.

– Amb una representació del govern per preparar el possible ple de la setmana vinent.

Membres del grup municipal també hem participat a l’assemblea de treballadors del Taulí (PATT),en cursos de formació per a regidores i regidors i a la trobada d’estiu Miguel Núñez, de Joves d’Esquerra Verda, per explicar l’experiència d’Unitat pel Canvi.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari