Quinzena del 23 d’octubre al 5 de novembre de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Quinzena del 23 d’octubre al 5 de novembre de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 23

• Jornada d’elaboració del nou Pla d’Igualtat Gènere. Web.

DM0KgVGWsAADTWA

• Sabadell aprova la nova ordenança municipal sobre tinença responsable, protecció i benestar animal. Més informació.

guardómostra

Dimarts 24

• L’Ajuntament detecta irregularitats en la rehabilitació de diferents comunitats veïnals de Torreguitart. Ara, després d’una reunió amb veïnat dels 3 blocs que queden per rehabilitar, el Govern i el veïnat obren un període per trobar la solució legal més adequada. Més informació.

InfografiaHabitatge

• L’Ajuntament programa tractaments preventius contra la processionària del pi. Més informació

Dimecres 25

• L’Arxiu Històric rep un fons audiovisual sobre la Transició a Sabadell, amb pel·lícules filmades entre 1976 i 1979. Més informació.

• La finca agrària de Can Gambús es convertirà en un centre de referència de producció agroecològica del Vallès.

can_gambus

El tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga, ha afirmat que “volem potenciar aquest espai agrícola del rodal perquè subministri productes de proximitat als habitants de Sabadell”. El regidor ha afegit que “volem avançar en la línia de l’economia circular. Hem de canviar el xip, perquè l’actual model de producció i consum d’aliments és insostenible; no és lògic, per exemple, consumir pa fet amb farina d’Ucraïna quan al Vallès cultivem blat”. Més informació.

Dijous 26

• El Consell Escolar Municipal celebra el primer plenari del curs. Més informació.

Divendres 27

• L’Ajuntament de Sabadell avança en l’eficiència energètica.

AvancemEficienciaEnergeticaOct17_002

El canvi climàtic és un problema global, un repte ambiental no prou visualitzat per la majoria de nosaltres, que cal que combatem cadascú des del nostre àmbit d’actuació. Per al Govern és una prioritat donar una resposta des de Sabadell, avançant cap a l’eficiència energètica, cosa que redueix les emissions i a la vegada permet estalvis econòmics”, afirma el tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga. I afegeix que “estem en el bon camí, el de fer inversions que permetin augmentar l’eficiència energètica, i un exemple és el foment de les energies renovables”. Més informació.

Dilluns 30

• Són ja 96 les empreses creades per mitjà del Punt d’Atenció a l’Emprenedor durant el 2017. Més informació.

Dijous 2 de novembre

• Declaració dels portaveus dels grups Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, CiU i Guanyem Sabadell amb suport dels regidors no adscrits.

Des de Sabadell volem expressar la nostra màxima solidaritat amb els companys i companyes que avui han estat privats de llibertat (…)”… continuar llegint.

• Seleccionades les millors produccions del concurs de curts audiovisuals de la I Mostra Internacional de Cinema Animal. Més informació i web.


També


• Dos anys treballant des del govern de Sabadell

Amb motiu dels dos anys de l’entrada d’Unitat pel Canvi a Sabadell al govern municipal, els regidors d’UpC han celebrat una roda de premsa per fer balanç d’aquest tram de la legislatura. Llegir la crònica dels dos anys d’UpC al govern del canvi.

2017_10_31 -960

• COMUNICAT: davant la situació política que viu el país. Llegir.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari