Setmana de l’1 al 7 de maig de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana de l’1 al 7 de maig de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dimarts 2

• El 67% dels joves beneficiaris de diferents programes de Garantia Juvenil troben feina. Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, “amb aquest projecte es tracta d’oferir una oportunitat laboral a joves qualificats en atur per millorar les seves expectatives professionals i sumar més experiència al seu currículum”.

C-5csf7WAAEoYaq

• Una delegació ciutadana, amb l’alcalde de Sabadell i Ramon Vidal, regidor de Salut, visita els campaments de persones refugiades del Sàhara Occidental amb l’objectiu de reformular i impulsar l’agermanament amb l’Argub. Més informació.

C-5-CtSWAAAGbeo

Representants de l’Ajuntament de Sabadell de visita al Sàhara

Dimecres 3

• Sabadell participa a la Setmana Sense Soroll de Catalunya amb activitats divulgatives. Més informació.

Dijous 4

• L’Ajuntament impulsa el projecte Inclusive Football, amb persones amb diversitat funcional. Més informació.

• El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta ofereix condicions preferents d’allotjament i suport als projectes empresarials sorgits en l’àmbit educatiu. Tal i com indica el regidor Eduard Navarro, “deixar la porta oberta també en aquest Centre a projectes sorgits de l’àmbit educatiu és també una mostra de l’aposta per l’esperit emprenedor que en essència tothom té”.

incubació4

L’Ajuntament de Sabadell ja ha establert un acord amb l’Institut Escola Industrial de Sabadell, el Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell (CTS) i l’Escola Superior de Disseny ESDi per tal que el seu alumnat pugui beneficiar-se. El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha explicat que “qualsevol centre d’ensenyament interessat en aquest tipus de col·laboració pot subscriure un acord amb l’Ajuntament i de fet en breu tenim previst que dos instituts més signin conveni amb nosaltres”. Més informació.

C-9_w00XgAAYElo

Joan Berlanga (dreta) durant la roda de premsa explicant l’aposta per crear un nou espai protegit entre Sabadell i Terrassa

• L’Ajuntament aposta per crear un nou espai protegit entre Sabadell i Terrassa. Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, ha afirmat en roda de premsa avui que “l’espai natural que hi ha entre Sabadell i Terrassa és fràgil i ha patit molta pressió, com per exemple la construcció del camp de golf. En aquest sentit, cal preservar l’espai i donar-lo a conèixer. I volem fer-ho de la mà dels municipis de l’entorn”.

C-_20G7XkAAhRLq

Divendres 5

• El Rebost Solidari de Sabadell, amb el suport de l’Ajuntament, organitza el Recapte de Primavera amb l’objectiu de recollir aliments de llarga durada i productes bàsics de neteja per a famílies en situació de vulnerabilitat.

C-5RMORXUAAT34Q


També


A Unitat pel Canvi debatem com encarar la segona part del mandat.
_MG_3084

Al respecte el membre de la coordinadora Ernest Payà ha expressat que “la gent d’esquerres de Sabadell a les eleccions del 2015 ens van fer un encàrrec molt clar: poseu-vos d’acord, feu-los fora i remunteu la ciutat… i tots vam estar a l’alçada al juny del 2015 quan vam garantir un nou alcalde i vam formar més tard un govern amb tota l’esquerra neta de corrupció”. Per Payà, doncs, “ara també toca que totes les organitzacions estiguin a l’alçada, encarant amb responsabilitat la segona part del mandat, tal i com vam acordar. Estem segurs que així serà”.

• Dilluns 1: Els quatre regidors d’UpC participen de diferents actes i mobilitzacions al voltant del 1er de maig, Dia Internacional dels Treballadors i de les Treballadores. Joan Berlanga assisteix també a la Mostra de Dansa celebrada a la plaça Doctor Robert.

• Dimarts 2: Del 2 al 4 Ramon Vidal forma part de la delegació ciutadana de visita als campaments de persones refugiades del Sàhara Occidental.

• Dijous 4: Joan Berlanga a la presentació del programa d’integració “Jo em preparo” d’Andi Down Sabadell.

C--R3RUXUAAqtlf

• Dissabte 6: Eduard Navarro a la inauguració de la fira A Sabadell Som Clicks, Joan Berlanga al Fòrum Educatiu de Sabadell, treballant el Pla per l’Equitat i l’Èxit Educatiu 2017-27 i Ramon Vidal al Festival Solidari d’Oncovida en benefici dels infants amb càncer.

C_I37fFXkAAuSaX

• Diumenge 7: Joan Berlanga a la Festa del Riu Ripoll amb gent de l’Adenc.

• L’11 de maig es presenta el Pla d’Acció Municipal de la Qualitat de l’Aire a Sabadell, a la biblioteca Vapor Badia a les 18 h. Més informació.

C--5Ao4WAAAYetv

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari