Setmana del 10 al 16 d’octubre

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 10 al 16 d’octubre de 2016

Notícies destacades del Govern del Canvi

Dilluns 10

La Comissió per l’Escola Virolet i l’Institut Can Llong confia que la Generalitat garantirà el finançament per construir els nous equipaments. Conformen la Comissió les associacions de mares i pares de Can Llong, representants de l’Ajuntament i de la Plataforma Sabadell per l’Educació Pública.

cualgvwxeaen8ul

Una de les trobades de la Comissió.

El tinent d’alcalde, Joan Berlanga, ha comentat que “valorem positivament les millores que s’han fet als mòduls aquest estiu. Però, si no es construeixen els edificis escolars pendents, aviat la situació serà del tot insostenible”. Cal recordar que l’Ajuntament ja ha posat a disposició de la Generalitat dos solars per als edificis definitius: un per a l’Escola Virolet i un altre a l’àmbit on provisionalment s’ubiquen actualment els mòduls del Virolet, al costat de l’Escola Mas Boadella.

Dimarts 11

Acabada una verema abundosa i de qualitat al Parc Agrari de Sabadell. Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, ha afirmat que, segons els experts, “la collita d’aquest any és millor que la de veremes anteriors i això és gràcies a la condicions meteorològiques, però també a les actuacions que s’han fet a les vinyes del Parc Agrari, que han tingut per objectiu potenciar un millor desenvolupament dels ceps i protegir el raïm”.

Dijous 13

Obre la temporada de clubs de lectura de la ciutat. Més informació.

El Govern municipal estén el programa de comprensió lectora per a infants Lecxit al barri de Can Rull. En paraules del tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “moltes actuacions transformadores a la ciutat es produeixen gràcies a la implicació desinteressada de la ciutadania. El programa Lecxit n’és un bon exemple, en què voluntaris ajuden infants a introduir-se en la lectura a les biblioteques públiques”. Més informació sobre el Lecxit. Com fer de voluntari o voluntària.

cuplwiqwcaer7pf

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acollirà el proper 9 de novembre la quarta edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació, dedicat al que es coneix com a Nova Revolució Industrial o Indústria 4.0. Web del Fòrum.

Divendres 14

Estrena del documental Astral, de Jordi Évole, sobre el rescat de refugiats a la Mediterrània. La del Cinema Imperial és una de les cent sales d’arreu l’estat on s’estrenarà el documental.

La façana de l’Ajuntament lluirà el llaç rosa amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el proper dimecres 19 d’octubre. Més informació.

Dissabte 15

Ofrena floral al monument de Lluís Companys en el 76è aniversari del seu afusellament.

cuze4bywcaavao3

Regidores i regidors de l’Ajuntament de Sabadell, tret dels grups municipals de Ciutadans i del PP.

Diumenge 16

Se celebra la quarta edició de la Fira Agroecològica del Vallès, amb una mostra de diferents productes agroecològics i de consum ètic i solidari i, també, una sèrie d’activitats divulgatives.

També

– Dijous 13 Unitat pel Canvi va celebrar una trobada entre els nostres regidors i veïnes i veïns de la Creu de Barberà, on es van tractar les diferents necessitats del districte, així com les actuacions fetes des del Govern.

Dijous 13 el Parlament aprova la resolució de Catalunya Sí que Es Pot per garantir els recursos suficients de l’Hospital Parc Taulí. Llegir la notícia sencera.

– Divendres 14 va tenir lloc la reunió dels i de les nostres representants als consells de Districte amb el grup municipal d’Unitat pel Canvi.

cuv21vzwiaahxjr cuv203_waaanith

 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari