Setmana del 13 al 19 de juliol

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 13 al 19 de juliol de 2015

Preparar el Ple municipal del proper dilluns 20 de juliol amb diverses reunions i proposar al govern alguns canvis en les seves propostes, que han estat acceptades, com la creació d’una comissió que revisi el ROM i les delegacions del Ple a la Junta de Govern o una reducció de la diferència salarial en les retribucions del govern (on abans la diferència entre el sou dels regidors i de l’alcalde era de gairebé 14.000€, que ara ha quedat reduïda a 10.000€ de diferència gràcies a una reducció de 3.000€ del sou de l’alcalde).

Ens hem reunit amb:

– Amb el president de la Fundació Bosch i Cardellach, amb el qual hem parlat sobre la nova etapa que inicia la ciutat i de la importància que han de tenir entitats com la que ell presideix en aquesta nova etapa en la qual caldrà repensar Sabadell.

– Amb una representació veïnal de la zona Creueta que està preocupada per la ubicació de les Barraques al seu barri i de les molèsties que han provocat altres anys. Ens hem compromès a traslladar la seva preocupació a la reunió de comissió de festa de major de la setmana vinent.

– Amb una representació de l’ANC de Sabadell, la qual ens ha demanat el nostre posicionament sobre la incorporació de Sabadell a l’AMI ( Associació de Municipis per la Independència), als quals hem respost que som un espai transversal en aquesta qüestió i que el nostre posicionament al respecte passa per una consulta popular on la ciutadania de Sabadell pugui decidir la incorporació o no incorporació de Sabadell a l’AMI.

Hem participat a:

– En una reunió amb representants de treballadors i treballadores del Taulí (PATT i CATAC) i altres representants de partits polítics (d’ERC i Cirida per Sabadell) sobre la preocupació que tenen respecte el nou conveni i la conveniència de crear una taula de diàleg sobre salut a l’àrea d’influència del Taulí.

– En una reunió organitzada per la tinent d’alcalde de participació sobre l’obertura d’alguns centres cívics al mes d’agost.

– En una trobada amb entitats sobre economia social i solidària organitzada des del Vapor LLonch.

– En quatre assemblees de barri d’Unitat pel Canvi a Can Puiggener, Can Deu, Can Rull i Creu de Barberà per explicar la tasca que hem fet des de l’Ajuntament durant el darrer mes i escoltar les reivindicacions i inquietuds dels veïns i veïnes de la ciutat.

About the Author: assembleaoberta

2 Comments

  1. Respon Juan Hilario

    Estoy contento de esta iniciativa de comunicación. Creo que es muy mejorable, como todas las iniciativas nuevas. Y creo que lo primero que hay que compartir son los criterios por los cuales se definen el protocolo de estas comparecencias escritas.

  2. Respon francisco

    Lo de la creación de la asociación de parados de Sabadell.es para colocar a la gente que no pudisteis en el ayuntamiento.o para sacar subvenciones. A costa del sufrimiento de la gente?.acabais dé llegar.y ya estáis con la corrupción.?

Deixa un comentari