Setmana del 13 al 19 de novembre de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 13 al 19 de novembre de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 13

• El Fòrum Educatiu de Sabadell celebrarà la 4a edició el 25 de novembre. Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “amb el Fòrum volem potenciar encara més la participació, complementant la important tasca que el Consell Escolar Municipal porta a terme de manera sostinguda en el temps. Del que es tracta és d’enriquir encara més el debat amb trobades obertes a tota la comunitat educativa i al conjunt de la ciutadania, centrant-nos en cada ocasió en un tema concret i de plena actualitat en l’àmbit educatiu”.

En aquesta quarta edició del Fòrum, continua Berlanga, “ens hem volgut plantejar els reptes amb què es trobaran els alumnes d’avui quan siguin adults i en conseqüència com s’han de transformar els centres educatius i l’educació en general per facilitar que aquests infants afrontin el futur de la millor manera possible. És per això que volem analitzar entre tots què i com cal innovar en l’àmbit educatiu”. Més informació, programa i inscripcions.

• El Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà més de 60 responsables d’empreses, centres tecnològics i de recerca. Més informació.

forum_tecnologies13

Dimarts 14

• Nens i nenes de Sabadell participaran en un projecte de recerca sobre els determinants urbans de l’obesitat infantil. El regidor de Salut, Ramon Vidal, ha agraït “la col·laboració ciutadana en aquest tipus de projectes d’investigació. Estem d’acord en la necessitat de generar més coneixement sobre els determinants del sobrepès i l’obesitat infantil. Entenem que és la manera de fer polítiques públiques reals cada vegada més efectives”. Més informació.

• L’Ajuntament engega la campanya anual de poda a gairebé 10 mil arbres de carrers i places de la ciutat. Més informació i pla de poda.

Dimecres 15

• Mestres d’escoles bressol municipals participaran en una jornada de formació del festival El Més Petit de Tots. Més informació.

Dijous 16

• Sabadell posa l’accent en un relat comú del Nadal amb l’objectiu d’impulsar la capitalitat de la ciutat. Mes informació.

• Invitació a la reflexió i sensibilització sobre els drets humans amb un programa format per una vintena d’activitats. Més informació.

Divendres 17

• L’Ajuntament denuncia que Renfe incompleix el calendari d’obres a l’estació de Sabadell Centre. Més informació.

• La T-16 permet a infants i joves viatjar gratuïtament en transport públic fins als 16 anys. Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació i Sostenibilitat, Joan Berlanga, “un objectiu prioritari per al Govern és avançar cap a un model de ciutat més sostenible, promovent l’ús del transport públic i reduint la utilització del vehicle privat. En aquest sentit, pensem que aquest és un aprenentatge que cal fomentar des de petits i és per això que, amb aquesta campanya, reforcem el missatge als alumnes i a les famílies”. Més informació.

CARTELL

• Acord entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon de Can Roqueta per afavorir la competitivitat. Tal com assenyala el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, “des de l’Ajuntament valorem molt positivament la iniciativa del grup d’empresaris de Can Roqueta per impulsar la constitució d’una associació representativa d’aquest polígon. Com a Ajuntament tenir un interlocutor d’aquest tipus ens permetrà mantenir un canal de comunicació obert per poder treballar conjuntament”. Més informació.

signatura_empreses_can_roqueta

• S’obre el període de sol·licitud de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur. Més informació.

Dissabte 18

• Sabadell ja és municipi aliat del programa Ciutats Amigues de la Infància. Més informació.

dudi13

• La nova rotonda entre la rambla d’Ibèria i la ronda de Ponent s’enllesteix el cap de setmana. Més informació.


També


REVISTA: 2 anys al govern de canvi. La nova publicació recull com es va produir el relleu a l’alcaldia al juliol d’enguany (sota el subtítol “història d’un incompliment”), quines han estat les principals actuacions dels regidors d’UpC al capdavant de les seves regidories, així com les grans línies de treball del govern, i com encarem des de la nostra confluència la segona part del mandat. Llegir més.

UpC presenta una moció amb Guanyem, per demanar que siguin reposades les banderes retirades. En aquest sentit s’ha pronunciat el regidor portaveu d’UpC, Joan Berlanga, que ha assegurat que “la convivència i la cohesió social són elements fonamentals d’una ciutat que cal cuidar dia a dia. Entenem que la retirada de les banderes és un acte excloent que no l’afavoreix. Així doncs, millor deixar-nos de simbolismes que ens divideixen i centrar-nos en les nostres responsabilitats a la ciutat”. Llegir més.

Dilluns 13: Joan Berlanga es reuneix amb la direcció de l’escola Juan Ramón Jiménez.

Dimarts 14: Ramon Vidal participa a la reunió d’alcaldes i representants del projecte Triangulum de la UE.

Dimecres 15: Ramon Vidal es reuneix amb l’AVV Rambla Centre.

Dijous 16: Eduard Navarro es reuneix amb la Fundació INFORM. Ramon Vidal a la presentació de Sabadell Il·lumina i a l’acte de reconeixement al voluntariat de Creu Roja.

DOx7eusX0AI6gl1

Divendres 17: Eduard Navarro visita l’AVV de Campoamor. Ramon Vidal visita el passatge de la Revolució i al 25è aniversari del Rottary Club.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari