Setmana del 15 al 21 de maig de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 15 al 21 de maig de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dimarts 16

• L’Ajuntament multa els propietaris del Despatx Coromines per l’enderroc d’un edifici protegit. Més informació.

• El nou Reglament municipal d’adjudicació d’habitatges per emergències econòmiques i socials valorarà la necessitat real d’habitatge i la protecció dels menors. Més informació.

• L’Escola Juan Ramón Jiménez impulsa un hort per compartir aprenentatge i lleure amb la col·laboració de l’Ajuntament a través del programa Tàndem Família-Escola. Més informació.

Dimecres 17

• L’Ajuntament de Sabadell s’integra a la Comissió Executiva de la Xarxa de Municipis per a l’Economia Social i Solidària. El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha indicat que és “l’obligació dels ajuntaments acompanyar les iniciatives d’aquest àmbit i crear instruments perquè es consolidin i perdurin més allà de qui governi. Això implica un canvi de dinàmica entre institucions i entitats, les veritables protagonistes de l’Economia Social i Solidària, i passar a una nova fase d’interrelació”. Més informació i Diagnosi de l’Economia Social i Solidària a Sabadell.

DABzfZxWsAA2oT7

Eduard Navarro durant la constitució de la Xarxa

• La recuperació del parc del Nord, iniciativa prioritària per al Govern municipal que té per objectiu convertir-lo en un corredor urbà biològic de caràcter metropolità, que vertebri els espais verds de la ciutat: el bosc de Can Deu i el Parc Agrari al nord, la cornisa del Ripoll a l’est, el parc de la Clota al sud i el parc de Catalunya a l’oest. S’ha presentat també un concurs d’idees. Més informació.

• El parc Central tindrà una gran àrea de jocs infantils de prop de 1.500 metres quadrats. Més informació.

• El Dia Internacional contra la LGBTIfòbia, 17 de maig, la bandera irisada oneja a l’Ajuntament.

banderaLGTBI

La bandera de l’arc iris a l’Ajuntament de Sabadell

Dijous 18

• Els cinc museus de Sabadell organitzen conjuntament diferents activitats per celebrar el Dia internacional dels Museus. Més informació i programa.

• Sabadell presenta el futur Pla Director de la Bicicleta al 6è Congrés Internacional de la Bicicleta. Més informació.

bici

Secció del cartell del Congrés Internacional de la Bicicleta

Divendres 19

• Neteja d’un tram del riu Ripoll, en el marc de la jornada Let’s clean up Europe!. El tinent d’alcalde i regidor d’Educació i de Sostenibilitat, Joan Berlanga, ha afirmat que “des de l’Ajuntament donem molt valor al rodal, per això creiem que és fonamental conscienciar els alumnes des de ben petits perquè s’impliquin en la seva conservació”. Més informació.

DAMbbtwWAAAWLj7

Berlanga (esquerra, ajupit) durant la jornada Let’s clean up Europe! del Ripoll

• L’Ajuntament emet 11 sancions a empreses subministradores per tall de llum indegut o mala praxi en casos que afecten 156 famílies vulnerables. El total de les multes supera els 110.000 euros. Més informació.

Dissabte 20

• El parc de Catalunya celebra 25 anys d’història. Més informació i programa.


També


UpC visita Torre-romeu, amb veïnes i veïns, per conèixer de primera mà les reivindicacions del barri. “El nostre barri afronta moltes problemàtiques derivades de l’antic govern del PSC” declara Manuel Moya, President de l’AAVV.

FullSizeRender 03

• Dilluns 15: Els quatre regidors participen a l’Aplec de la Salut i a l’Ofrena de l’Ajuntament de Sabadell en record de les víctimes del nazisme.

C_3SovpXoAAecKc

• Dimarts 16: Ramon Vidal es reuneix amb el Gremi de Fabricants i amb la direcció del Taulí.

• Dimecres 17: Eduard Navarro present a la presentació de la Xarxa de Municipis d’Economia Social i Solidària. Ramon Vidal es reuneix amb la nova directora del CatSalut i participa a l’acte d’agermanament entre Sabadell i l’Argub (Sàhara). Joan Berlanga es troba amb representants de l’ADF Sabadell per treballar en el pla de prevenció d’incendis del rodal.

DAHTizhUQAAombP

• Dijous 18: Ramon Vidal es reuneix amb el Comitè d’Empresa del Taulí, amb l’Associació de Comerciants de la Via Massagué i amb la direcció de l’escola del Salesians de Sabadell.

• Divendres 19: Joan Berlanga i Eduard Navarro visiten el barri de Torre-romeu amb veïnes i veïns per conèixer in situ problemàtiques i oportunitats. Ramon Vidal es reuneix amb la Fundació Brugada i amb Oncolliga.

• Dissabte 20: Joan Berlanga rep a la plaça de l’Ajuntament a la gent de Marea Pensionista.

DARAQ25XYAASRlP

• Diumenge 21: Ramon Vidal present al XX Memorial de la SIDA. Joan Berlanga present a la trobada dels 100 Cims de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

DAXeGkBXoAEKX-V

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari