Setmana del 18 al 23 d’abril de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 18 al 23 d’abril de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 18

• Es limita el trànsit de vehicles al carrer del Jardí a les hores d’entrada i sortida de les escoles. Segons ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “la seguretat als entorns escolars és un tema que ens preocupa i on tenim molt a millorar. Amb la mesura presa al carrer del Jardí –continua– es vol donar resposta a aquesta problemàtica en una via amb una alta concentració de centres educatius i on molts cotxes aparquen a la vorera cada dia, posant en perill la seguretat dels escolars i impedint el pas dels vianants”.

cJardi

• L’Ajuntament promou les relacions entre generacions per tal de millorar la convivència i la cohesió de la ciutadania, impulsant activitats intergeneracionals coincidint amb el Dia Europeu de la Solidaritat entre les Generacions (29 d’abril). Programa.

intergeneracional

Dimarts 19

• Comença el procés participatiu per recuperar la Masia de Ca n’Oriac. Més informació.

procesmasiacanoriac

• La 2a edició del Vet Aquí Sabadell, el festival de contes de la ciutat, aconsegueix més de 2.300 llibres infantils i juvenils per a les famílies usuàries del Rebost Solidari de Sabadell.

• Sabadell acull la primera fira comarcal sobre la Formació Professional. El tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha explicat que “el món laboral pateix una mancança de professionals tècnics qualificats, per això impulsem aquesta fira, que pretén ajudar en l’orientació dels més joves i a prestigiar aquest tipus d’estudis sovint menystinguts malgrat tenir moltes oportunitats laborals”.

FiraFP

Berlanga (dalt) i Navarro (baix) durant dos moments de la fira

Dimecres 20

• L’Ajuntament de Sabadell rep el Segell Infoparticipa 2016 a la qualitat i transparència de la comunicació pública local. Més informació.

IMG_0146

Hinojo (centre) rebent el Segell Infoparticipa 2016

• Sabadell impulsa la primera Mostra Internacional de Cinema Animal, del 6 al 12 de novembre. Més informació.

animals

Dijous 21

• El Govern de Sabadell dona suport als represaliats pel “Cas Bemba”. Més informació.

• S’obre el termini per sol·licitar ajuts de menjador escolar i beques de llibres de text pel proper curs. Per al tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “els llibres i material escolar són indispensables per a l’aprenentatge als centres educatius. En aquest sentit, seria desitjable que les administracions en garantissin la gratuïtat i l’accés per a tothom. Com l’administració competent, en aquest cas la Generalitat, no aborda aquesta qüestió, des de l’Ajuntament volem avançar i oferim aquests ajuts que cada any arriben a més de 7.000 famílies”. Així mateix, ha volgut “posar en valor l’esforç de les AMPA i els centres per promoure la socialització de llibres”. Més informació, Beques de llibres de text i material escolar i Ajuts menjador.

Diumenge 23

• La fira de Sant Jordi s’instal·la al Passeig.


També


C9tb3oAXoAAIPG2

• Unitat pel Canvi crida a participar a la manifestació de suport a les persones encausades pel cas Bemba. Llegir la notícia.

Bemba

• La Junta de Portaveus aprova per unanimitat la moció d’UpC demanant a l’estat la reducció de l’IVA dels serveis funeraris. Llegir la notícia.

• Unitat pel Canvi celebra Sant JordiLlegir la notícia.

C-GS5GbXoAIvN2J

• Dimarts 18: Joan Berlanga a la roda de premsa de suport a les persones detingudes en el marc del cas Bemba, Eduard Navarro es reuneix amb el Director de Promoció Econòmica de la Generalitat, Albert Castellanos, i Ramon Vidal visita el centre Sara de Caritas per a persones amb VIH i participa al Consell de Districte 3 per presentar els desfibril·ladors i el Pla local de drogues amb l’entitat Êthos.

• Dimecres 19: Joan Berlanga i Eduard Navarro a la inauguració de la fira Apropa’t a l’FP i Ramon Vidal presenta el Pla local de drogues amb l’entitat Êthos al Consell de Districte 4.

• Dijous 20: Eduard Navarro present a la constitució de l’Associació d’Empresaris de Can Roqueta.

• Dissabte 22: Ramon Vidal a l’outlet d’Oncolliga i al repartiment de premis del concurs literari organitzat per l’AV dels Merinals.

• Diumenge 23: Eduard Navarro a les celebracions al voltant de Sant Jordi, organitzades per l’AV de la Creu de Barberà, i Ramon Vidal a la plantada d’una olivera a Nostra Llar. Els quatre regidors presents durant diferents moments del dia a la paradeta d’Unitat pel Canvi al Passeig de la Plaça Major.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari