Setmana del 18 al 24 de gener

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 18 al 24 de gener de 2016

Notícies destacades del govern del canvi:

 Dilluns 18

“Sabadell i les dones, un passeig per la història”, el calendari de l’Ajuntament de Sabadell per al 2016

Recull dotze imatges de carrers de Sabadell amb nom de dona, per reconèixer la participació de les dones en la història i posar en valor la seva aportació en la vida col·lectiva.

Dimecres 20

S’inicia la renovació de la Bassa de Sabadell, que obligarà al seu tancament temporal

L’actual perill d’esfondrament del terreny de la Bassa i els 28.000 litres d’aigua que perd al dia han provocat que s’hagi de tancar aquest estiu. Les obres permetran solucionar els problemes d’estabilitat que estan causant les fuites d’aigua i s’aprofitarà l’ocasió per posar aquest equipament al dia, després d’un període d’anys sense operacions de manteniment a fons.

Dijous 21

El plenari del Consell de Districte 6 s’adhereix al manifest en defensa de la Residència Pública del Sector Sud

Impulsat per la Plataforma d’Entitats per a la Defensa de la Residència Pública del Sector Sud, que recull aquesta reivindicació històrica. El Ple municipal de novembre també va aprovar una moció per demanar a la Generalitat de Catalunya la construcció i posada en funcionament d’aquesta residència i Centre de Dia.

Divendres 22

La Borsa de treball, servei que forma part del conjunt d’eines de suport a les empreses que ofereix l’Ajuntament de Sabadell a través del Vapor Llonch, gestiona més de 1.000 ofertes de treball durant el 2015.

Un 27% més respecte de l’any anterior. El grau de cobertura de les ofertes gestionades està prop de 70%. Les ocupacions més sol·licitades han estat administratiu/va, cambrer/a, magatzem/operari, netejador/a, ajudant de cuina i dependent/a de comerç.

També

Comencen les obres per reposar l’asfalt de la vorera del parc de Catalunya al tram de la cantonada Eix Macià – Lluís Companys. També s’ha completat l’arranjament de camins del parc del Taulí.

Prop de 600 atletes correran la Llanera Trail, la primera Marató de muntanya de Sabadell, el diumenge 24 de gener. La prova està organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. El tret de sortida serà a les 9 del matí des de la plaça del Doctor Robert.

El Patronat de la Fundació de l’Esport obre un període d’anàlisi per determinar la seva continuïtat. Els patrons creuen necessari revisar el model de Fundació, establint un temps d’anàlisi, amb el suport fins i tot d’assessorament legal independent, per poder prendre una decisió sobre el seu futur.

Illa Oberta – Tallers d’Art inicia una nova oferta formativa a partir de febrer i fins al juny, “Pensar amb les mans”, amb tallers artístics oberts a tothom que hi pugui estar interessat (sense cap condició d’edat o experiència) i que permeten a l’alumnat fer un aprenentatge personal artístic, progressiu, lliure i obert a les inquietuds de cadascú en les diverses disciplines artístiques que s’ofereixen.

Regidors-UpC

Els regidors i la regidora d’Unitat pel Canvi a Sabadell

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari