Setmana del 2 al 8 de novembre de 2015

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 2 al 8 de novembre de 2015

Notícies destacades del govern del canvi:

Dimarts 3

L’Ajuntament cedeix els tres primers horts urbans a entitats de Sabadell

Les entitats receptores hi desenvoluparan activitats pedagògiques, terapèutiques o socials. Aquesta mesura té com a objectius aprofitar solars municipals en desús i fomentar les iniciatives que milloren la cohesió social; és a dir: omplir de vida els solars buits.

Comença la campanya “Afectivitat i Sexualitat. Relacions Sexuals sense risc”

Fins al 4 de desembre unes 4.000 persones joves pariticparan en aquesta campanya, l’objectiu de la qual és fomentar la prevenció en les relacions sexuals, sensibilitzar vers els hàbits saludables i evitar les conductes de risc.

Dimecres 4

L’Ajuntament obre expedients informatius a tres treballadors imputats en el cas Mercuri

Després de conèixer la imputació de tres treballadors municipals a la peça 21 del cas Mercuri, l’Ajuntament ha obert un expedient informatiu per esbrinar si han comés cap falta. Recordem que el nou govern s’ha personat com a acusació particular del cas Mercuri.

Divendres 6

S’inicien els consells de districte amb l’objectiu de reformular el sistema de participació ciutadana

El govern treballa en un canvi del sistema de participació municipal que permeti que els consells de districte siguin més útils a l’hora de millorar la qualitat de vida als barris. Els 7 consells de districte, obecrts al públic, es reuniran entre el 9 i el 18 de novembre.

També:

> S’ha presentat la primera fase del nou centre de control de trànsit, que permetrà monitoritzar la circulació a la ciutat, facilitant la presa de decisions per a una mobilitat més sostenible i segura.

> La Biblioteca de Ponent tindrà un fons especial dedicat a l’esport. Del 10 al 25 de novembre hi haurà diferents actes de presentació amb figures rellevants de l’esport.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari