Setmana del 2 al 8 d’octubre de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 2 al 8 d’octubre de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 2

• Comunicat de la Junta de Portaveus. “Davant la gravetat dels fets ocorreguts l’1 d’octubre, a Sabadell, la Junta de Portaveus vol mostrar el més enèrgic rebuig als atacs i a les càrregues per part de la Policia Nacional, com també a l’ús de la força contra la ciutadania que es concentrava de forma pacífica davant dels col·legis electorals. Mostrem el nostre màxim suport a totes les persones, i especialment a la comunitat educativa, per la seva valentia i tenacitat per defensar els drets fonamentals de ciutadania en un acte de fermesa i solidaritat per obrir els col·legis electorals, espais de llibertat d’expressió. En relació amb els desperfectes efectuats per la intervenció de la Policia Nacional, se n’avaluarà el cost i se n’exigirà el rescabalament“. Més informació.

Dimarts 3

DLNvJqTXcAAoW72

Vaga general i aturada de país

DLOBSVCXcAApMk7

Dimecres 4

• Una cinquantena de produccions audiovisuals s’han presentat a la I Mostra Internacional de Cinema Animal. Més informació i web de la mostra.

• Dolors Bramon i la Fundació Ciutadania Multicultural Mescladís reben els premis Memorial Àlex Seglers 2017. Més informació.

Dijous 5

Sin título

• El Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu és un compromís de ciutat per reduir les desigualtats educatives a Sabadell. Durant la presentació del Pla, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha remarcat que “l’equitat i l’èxit educatiu, principals finalitats del Pla Exit, són objectius fonamentals del Pla de Mandat del Govern municipal. I és que un dels reptes més importants de la ciutat és millorar la situació educativa, ja que encara tenim massa infants i joves que queden despenjats del sistema i no tenim garantida una autèntica igualtat d’oportunitats”.

DLXit3UWsAAIwRs

Joan Berlanga durant la presentació del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu.

Davant d’aquesta realitat, Berlanga ha explicat que “hem fet una diagnosi de la situació i hem creat espais ciutadans per acordar estratègies a seguir, com també un pla de treball a 10 anys vista i que es podrà desplegar independentment de qui estigui governant a l’Ajuntament”. Més informació i Presentació del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu.

Divendres 6

• L’Estació Sabadell Rambla es convertirà a finals d’any en un espai de formació ferroviària i d’emergències. Més informació.

• Es convoca una trobada per a les persones que s’hagin pogut sentir agredides o violentades l’1-O. Més informació.

Dissabte 7

• La 3a edició del Mescla’t compta amb més d’una vintena de propostes en favor de la diversitat. Més informació i programa.

Diumenge 8

• Itinerari per conèixer l’horta Major, la més antiga del rodal. Més informació.


També


• Dilluns 2 i dimarts 3: Els regidors d’Unitat pel Canvi s’involucren en diferents trobades i activitats en favor de recuperar un clima de diàleg després de les càrregues de l’1-O i participen a les diferents mobilitzacions de rebuig a l’actitud de l’estat.

• Divendres 6: Ramon Vidal assisteix al XVè sopar solidari d’AVAN.

• Dissabte 7: Ramon Vidal present al recital de Poesia “En veu de dona” organitzat per l’AVV de Torreguitart i a l’obra teatral “Venim d’un silenci” del grup Catorzedabril, al centre cultural de Torre-romeu.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari