Setmana del 20 al 26 de juliol

Què hem fet aquesta setmana amb el teu vot?

Setmana del 20 al 26 de juliol de 2015

Hem participat a:

– Al Ple municipal del passat dilluns 20 de juliol, on vàrem votar a favor de gairebé totes les propostes del govern ja que aquestes recollien bona part de les nostres aportacions com, per exemple, la creació d’una comissió que revisi el ROM (Reglament Orgànic Municipal) i les delegacions del Ple a la Junta de govern o una reducció de la diferència salarial en les retribucions del govern (on abans la diferència entre el sou dels regidors i de l’alcalde era de gairebé 14.000€ i ara ha quedat reduïda a 10.000€, gràcies a una reducció del sou de l’alcalde de 3.000€).

– Ens vàrem abstenir en la proposta del govern de contractar 4 càrrecs eventuals. A Unitat pel Canvi som partidaris i partidàries que el nou govern no tingui més càrrecs eventuals que l’anterior, és a dir 3.

– A la presentació de les noves accions i recursos per ampliar el dispositiu d’alimentació infantil que inclou una proposta que va fer UpC adreçada a la infància i la gent jove en risc de no tenir garantida una alimentació de qualitat durant el mes d’agost, que s’ha traduït en un curs de cuina amb activitats lúdiques al barri de Can Puiggener per a 30 joves entre 12 i 16 anys durant el mes d’agost.

– A la reunió de la comissió de la Festa Major.

– En una assemblea al bosc de Can Deu per parlar de la situació del bosc després de la ventada.

– A les quatre Comissions Informatives que ha convocat el govern municipal.

– A la reunió del Protocol per a la sostenibilitat i canvi climàtic a Sabadell.

– A la reunió del Protocol sobre la gestió d’ecosistemes i el rodal de Sabadell.

– A la dinovena Festa Africana de Sabadell.

Ens hem reunit amb:

– Amb una representació de les treballadores que fan el servei de neteja a l’Ajuntament, amb les quals hem parlat de les seves condicions laborals i del cas d’un acomiadament improcedent d’una d’elles. Hem acordat fer arribar la informació a la persona responsable del govern.

– Amb al regidor de recursos humans per fer-li arribar la nostra preocupació per les condicions laborals que ens van exposar les treballadores de CLECE (assistència domiciliària) la setmana passada i la conveniència d’estudiar la remunicipalització d’aquest servei quan acabi la seva concessió a la tardor del 2016.

About the Author: assembleaoberta

1 comentari

  1. Respon dolors

    gràcies per mantenir-nos informats, no us fa por la feïna i nosaltres us apoiarem sempre…m´agradat especialment l´última reunió que heu fet amb el regidor de recursos humans…sort companys en la vostra tasca, estic segura què ho fareu bé…honestetat és una de les virtuts què crec que teniu!

Deixa un comentari