Setmana del 21 al 27 de novembre de 2016

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 21 al 27 de novembre de 2016

Notícies destacades del Govern del Canvi

Dilluns 21

• L’Ajuntament de Sabadell i la Comissió Europea organitzen un debat sobre el futur de la UE, que pretén donar resposta a preguntes com què hauria de fer la UE per lluitar contra el canvi climàtic o de quina manera la UE ha d’afrontar el repte de la immigració.

• La Rambla d’Ibèria s’obre parcialment al trànsit, després que s’hagi soterrat un tram de vies dels FGC i que la Generalitat hagi acabat part de les obres d’adequació de l’espai.

• Sabadell trasllada el seu suport al Sàhara. Representants del govern del canvi, les entitats locals Solidaris amb el Poble Sahrauí i Taller Art, Cultura i Creació (TACC) i el president del Parlament de la República Àrab Sahrauí Democràtica, Jatri Adduh, es reuneixen en el marc de la 41a Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO). Notícia íntegra.

Dimarts 22

• Sabadell acull una jornada de treball sobre Tecnologies de la Informació i el Coneixement, adreçada a entitats i empreses del teixit local dedicades principalment a la innovació i la formació.

• Els i les alumnes del Conservatori Professional protagonitzen el Concert de Santa Cecília.

• La imatge gràfica exterior del nou autobús híbrid, que es presentarà al gener, fruit d’un concurs organitzat per l’Escola Illa i la TUS.

• La plaça de Dolors Miralles s’ampliarà, entre els carrers de Turull i de Blasco de Garay.

Dijous 24

• El Teatre Principal acull Cantem Àfrica, un concert de suport a projectes que treballen amb infants a Moçambic i al Senegal promogut per l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària i la Fundació Main.

Divendres 25

• La Fira de Santa Llúcia es trasllada a la plaça de Sant Roc i romandrà fins al 23 de desembre.

• L’Ajuntament anuncia 50.000€ per a millores al bosc de Can Deu, que serviran per fiançar, entre altres actuacions, les plantades realitzades entre el 2016 i les previstes per al 2017, el manteniment de les zones reforestades i millores en les senyalitzacions dels itineraris del bosc.

Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, ha afirmat que “des del Govern tenim un clar compromís amb el rodal i espais com el bosc de Can Deu. L’augment del 74,19 % pressupostari en els darrers dos anys en la gestió d’ecosistemes n’és una bona prova”. I ha afegit que “el bosc de Can Deu és una qüestió de la ciutat i seria desitjable que Govern i oposició, juntament amb el veïnat que participa en la plataforma en defensa del bosc de Can Deu anéssim a la una. És per això que impulsarem un espai de treball on tots plegats, conjuntament amb el propietari i el gestor, puguem fer seguiment de l’estat del bosc i reflexionar sobre el seu futur”.

També

• ARTICLE de Joan Berlanga: ‘El Fòrum Educatiu de Sabadell: un instrument per repensar l’educació a la ciutat’

dsc_9895

• ENTREVISTA a Joan Berlanga a “Sabadell pregunta”, de Ràdio Sabadell, a partir de les preguntes que envia la ciutadania per diferents canals. 

cxz9tb1xeaeitcy

Dilluns 21
– Ramon Vidal, regidor del districte 1, participa a la comissió de mobilitat del districte.

– Eduard Navarro participa d’una reunió amb F. Tarradellas, Director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, i el món econòmic i empresarial local.

cxzafbixcaat-86

Un moment de la reunió amb F. Tarradellas

Dimarts 22
– Ramon Vidal dóna la benvinguda al Congrés Estatal de Reproducció Assistida

cx2qmqewgaabbz7

Ramon Vidal (dreta) durant la inauguració del Congrés Estatal de Reproducció Assistida

– Ramon Vidal i Elena Hinojo participen a la jornada de treball de Catalunya Sí Que Es Pot al Parlament de Catalunya, amb d’altres representants d’Entesa i les confluències, per treballar propostes pel Pressupost de 2017 de la Generalitat.

– Joan Berlanga rep alumnes de l’escola Joan Montllor, de visita a l’Ajuntament, al Ple municipal.

Dijous 24
– Ramon Vidal visita, en companyia de l’alcalde, el conseller de Salut i el vicepresident de la Generalitat, la unitat docent de la UAB al Parc Taulí, també es reuneixen amb personal del CAP de la Serra i presenten els nous helicòpters medicalitzats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) (més ràpids, suporten més càrrega i permetran treballar de nit). L’Hospital Parc Taulí de Sabadell es convertirà al febrer en la base aèria d’emergències de la demarcació de Barcelona. Pren, així, el relleu a la base de Sant Cugat del Vallès.

cybzdugwqaaikqa

Ramon Vidal (esquerra) durant la presentació dels nous helicòpters medicalitzats del SEM

– Joan Berlanga participa a la jornada de bones pràctiques ambientals amb les escoles participants al programa Agenda 21 de Sabadell.

– Els quatre regidors d’Unitat pel Canvi participen al Ple municipal.

Divendres 25
– Els quatre regidors participen de les mobilitzacions al voltant del Dia internacional contra la violència envers les dones.

caa105d1-038b-43e9-a185-127d625f3331

Els regidors Eduard Navarro i Ramon Vidal durant l’encesa d’espelmes del 25N.

– Els quatre regidors participen a la mobilització de veïnes i veïns de Can Llong per reivindicar a la Generalitat els equipaments educatius i sanitaris que li manquen al barri.

cyh-ww7wqaa1zya

Detall de la pancarta dels veïns i les veïnes de Can Llong

Dissabte 26

– Joan Berlanga participa al Fòrum educatiu de Sabadell.

També us pot interessar:

• La regidoria de Salut ha publicat un seguit de consells per a l’hivern: fred, grip i refredats, festes, joguines i propòsits.

• També podeu conèixer totes les notícies i activitats de Nadal al web Sabadell il·lumina.

• Per a què destina l’Ajuntament de Sabadell 4 milions d’euros al Taulí?

cyc_5xtxaae11jd

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari