Setmana del 21 al 27 de setembre

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 21 al 27 de setembre

Hem participat en una reunió al Consell de Solidaritat de Sabadell per preparar l’arribada dels refugiats i de les refugiades de Síria.

Hem participat al Ple municipal del passat dijous, donant suport a la compra d’armilles de seguretat per a la policia, a que Sabadell passi a ser una ciutat lliure de maltractament animal i a que la Federació d’Entitats Culturals de Sabadell (FECUS) pugui accedir a un local municipal a partir d’un nou reglament que es vol aprovar properament.

Hem presentat dues mocions que han estat aprovades, una al Ple municipal sobre la creació d’una taula de diàleg dels municipis de l’àrea Taulí i una altra a la Junta de Portaveus (conjuntament amb la Crida, ERC i G-SSP) en contra de l’aplicació de la llei Mordassa.

Membres del grup municipal també han participat a l’assemblea de treballadors del Taulí (PATT).

Hem assistit a la presentació de la programació cultural de l’Aliança Francesa.

Ens hem reunit amb l’Associació de Veïns de Can Puiggener i la seva representant d’Unitat pel Canvi, per parlar de la situació del barri.

Hem atès unes queixes sobre problemes viaris que afecten a l’entorn de l’escola Sant Julià.

Ens hem reunit amb responsables del club de futbol UD Llano, que ens han fet saber que aquesta temporada diversos equips del club corren perill degut a que moltes famílies no poden pagar les quotes federatives. Davant del fet que nens i nenes no puguin continuar jugant a futbol per motius econòmics hem parlat amb la regidora d’esports per fer-li saber la situació i demanar-li una solució. Ens ha comentat que properament convocarà una reunió per informar-nos de les mesures que prendrà el govern al respecte.

Un dels nostres regidors també ha casat a una parella de Sabadell.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari