Setmana del 23 al 29 de gener de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 23 al 29 de gener de 2017


Notícies destacades del Govern del Canvi


Dilluns 23

• Xerrada informativa sobre les clàusules abusives de les entitats financeres, organitzada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Sabadell, “Reclamacions per les clàusules sòl hipotecàries i d’altres clàusules abusives”.

Dimarts 24

• Nova edició del programa FEM Ocupació, adreçat a gent jove d’entre 18 i 29 anys que estiguin al SOC com a demandants d’ocupació i que comptin amb el graduat en ESO, Batxillerat o CFGM. Més informació.

• Les caixes niu del parc de Catalunya estan plenes en un 80%. Es van col·locar al juny de 2015.

Dimecres 25

27115573913_f06e0a12f3_k

• Sabadell acull la presentació comarcal de Casa Nostra, Casa Vostra, campanya de conscienciació de la situació que viuen les persones migrants i refugiades. L’Ajuntament dóna suport tècnic i econòmic. Web de la campanya.

27115562533_2d1e1d9ed3_o

Dijous 26

• Nou Centre Obert dels Merinals, que millorarà l’atenció a la infància i adolescència. Neix amb la previsió d’atendre un total de 60 infants i adolescents en situació de vulnerabilitat per setmana. El tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Social, Joan Berlanga, ha remarcat que “el projecte no és un bolet, forma part d’un pla, recollit al Pla Estratègic d’Acció Social, i d’un full de ruta interdepartamental, per tal de donar resposta a les necessitats del barri”. Llegir la crònica sencera.

C3BVzMzXcAAwc-7

Divendres 27

• Sabadell acull les I Jornades de la Xarxa de Municipis LGTBI.

• Xarxa Educativa Solidària i Intercultural, projecte de l’Ajuntament i del Consell de Solidaritat i Cooperació, a diferents centres de secundària de Sabadell, per entendre les causes que generen desigualtat i injustícia social al món i implicar a l’alumnat en accions solidàries i de convivència. Més informació.

• Sabadell, present a la rebuda de la Marxa Pagesa al Consell Comarcal del Vallès Occidental. Després de la trobada, Joan Berlanga ha comentat que “des de Sabadell donem suport a aquesta marxa, que té com a objectiu dignificar la pagesia”. A més, ha afegit que “des del municipi estem treballant per reactivar el Parc Agrari i afavorir que les finques agrícoles municipals estiguin conreades”. Llegir la crònica sencera.

C3LrGZgWEAALThS


També


• Dimarts 24: Joan Berlanga, regidor d’educació, presenta el programa del 125è aniversari de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell, i participa a la Comissió de seguiment institucional del Banc d’Energia.

C27t9FlXgAEpKkX

• Dissabte 28: Ramon Vidal a la projecció del documental “Barcelona ferita aperta”, organitzat per Sabadell per la República, i animant a inscriure’s a la 6a edició de la cursa Corro contra el Càncer.

C3WYIQSWEAAfUrX


La regidoria d’educació recull en un gràfic l’impacte de les polítiques de cohesió i èxit educatiu aplicades pel Govern del Canvi:

C3Ksq7mWAAAtToO

L’Ajuntament de Sabadell publica una gràfica explicant per què el Ple municipal ha iniciat la revisió del contracte de residus i neteja viària:

C3Hgt2BWgAAREZX

L’Ajuntament de Sabadell presenta esquemàticament quin és el cost total del govern de la ciutat:

C3HBqtcXUAQWAkW

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari