Setmana del 24 al 30 de setembre

Què fem amb el teu vot?

Setmana del 24 al 30 de setembre de 2018


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 24

• Sabadell acollirà la 3ª Fira d’entitats animalistes i la 2ª Mostra Internacional de Cinema Animal. Més informació.

• Comencen les sessions de treball del Consell dels Infants de Sabadell. L’Ajuntament vol facilitar la participació dels infants, de manera que puguin fer sentir la seva veu i incidir en les polítiques municipals que els afectin. Més informació.

Dimarts 25

• L’Ajuntament rehabilita la xemeneia del Vapor Buxeda Vell. Més informació.

• Maria de la Pau Trayner i la Fundació AGI, premis del Memorial Àlex Seglers 2018. És la setena edició del certamen, que reconeix el foment del respecte a la diversitat de cultures i creences. Més informació.

• El territori integrat per 14 municipis de l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes augmenta l’ocupació a un ritme superior al del conjunt de Catalunya. Més informació.

 Joan Berlanga a l’acte acadèmic d’inici de curs de l’Escola Illa.

 Joan Berlanga visita els horts socials del Ripoll, on l’Associació de Parados de Sabadell ha produït i distribuït més de 4 tones de verdura del rodal pel Rebost Solidari.

Dimecres 26

• Sabadell reivindica la capacitat de gaudir de la vida afectiva i sexual a qualsevol edat per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran. Més informació.

 Inici de curs: 4.610 infants de Sabadell tindran ajuts de menjador.

Dijous 27

• El projecte Aprenem, que facilita l’aprenentatge de llengües, torna a l’escola d’adults de la Concòrdia. Més informació.

• L’Ajuntament de Sabadell celebra l’avançament d’una part de les obres mentre no es torna a adjudicar el projecte Taulí Gran Via. Més informació.

Divendres 28

• El Servei d’Assessorament i Informació de Drogues amplia el seu àmbit de consulta a l’ús i abús de pantalles. Tal com ha explicat el regidor de Salut, Ramon Vidal, “hem considerat adient ampliar el camp d’acció del SAID i donar així resposta als dubtes o consultes que els propis joves, els seus familiars o diferents professionals puguin tenir en relació a les pantalles, de manera que puguem contribuir a què tothom pugui tenir informació i prendre decisions al respecte”. Més informació.

• El Govern celebra l’aprovació d’una proposició per garantir l’eficiència, la transparència i la fiscalització als serveis públics. Més informació.

• L’Ajuntament congelarà els impostos, les taxes i els preus públics el 2019. Més informació.

Dissabte 29

Joan Berlanga i Ramon Vidal a la presentació del documental “TorreRomeu: història de lluita i solidaritat”.


També


Reunió de coordinació entre representants d’UpC i els companys Joan Mena (diputat al Congrés) i Marta Ribas (diputada al Parlament), per tractar aquells temes que afecten a Sabadell, com la Caserna, la Residència del Sud, l’Edifci de Correus, la connexió de la carretera de Castellar amb la Ronda Oest, els Pisos de Merinals o els equipaments de Can Llong, entre d’altres.

Davant els talls de llum al barri de Torre-romeu, des d’UpC reclamem que Endesa vagi més enllà de substituir el transformador elèctric i reconegui l’avaria, assumeixi les afectacions i substitueixi les línies de baixa tensió.

El centre social ocupat i autogestionat l’Obrera s’enfronta en un judici a Cajamar, que els vol desallotjar. Projectes que donen cohesió i vida al barri vs el model especulatiu i depredador que anteposa el capital a les persones. Tot el nostre suport!

 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari