Setmana del 26 de juny al 2 de juliol de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 26 de juny al 2 de juliol de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 26

• Visita a l’Aula Hospitalària del Parc Taulí, que atén els infants ingressats a Pediatria. Després de la reunió amb els responsables del Taulí i de l’Aula, Joan Berlanga ha subratllat “el reconeixement als professionals que fan possible aquest servei, en unes circumstàncies d’especial impacte emocional. Avui hem pogut constatar la gran tasca que l’Aula porta a terme. Alhora –ha afegit– hem pogut copsar que hi ha elements relacionats amb l’atenció a l’infant que necessitarien més cobertura de les administracions, com ara algunes necessitats específiques del servei de logopèdia o els exercicis de fisioteràpia que requereix el tractament de fibrosi quística”.

DDBhJ6RXsAAzDz4

Un moment de la reunió dels dos regidors amb l’Aula Hospitalària del Parc Taulí

Ramon Vidal ha destacat sobretot “el caràcter integral de l’Aula, que treballa per l’educació de l’infant, per la seva salut emocional i en definitiva pel seu benestar i el de la seva família. El Taulí és un referent en molts àmbits, també en el camp de l’atenció pediàtrica”, ha dit. “Iniciatives com l’Aula o com la campanya Una onada de petits somriures per transformar l’Àrea de pediatria suposen una gran contribució per fer més amable l’estada a l’hospital i alhora atendre en tot moment les necessitats de l’infant que ha d’estar ingressat”, ha afegit el regidor. Més informació i projecte detallat.

Dimarts 27

• La formació musical s’estén als barris amb les noves seus de l’Escola Municipal de Música del sud i del nord. Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “la ciutat necessita millores en l’oferta i als equipaments de l’àmbit musical. Entenem que és el moment d’avançar cap a un model que continuï garantint la qualitat dels ensenyaments que l’Escola de Música ofereix en aquest moment i que, a la vegada, ampliï la implantació de l’oferta pública a altres barris de la ciutat i en diversifiqui l’oferta”. Més informació.

IMG_1043

Joan Berlanga explicant el projecte per estendre la formació musical a tota la ciutat.

DDURfTIXsAAXY8o

• Sabadell commemora del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI.

banderagai

La bandera de l’Orgull LGBTI a la façana de l’Ajuntament

• Fins al 14 de juliol, més de 3.500 nens i nenes participaran en la segona edició de “l’Enjogasssa’t”.

Dimecres 28

• L’Ajuntament finança cursos intensius d’anglès i tallers de reforç a l’estudi durant l’estiu. El tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha explicat que “amb els intensius d’anglès i els tallers de suport volem avançar en equitat. La situació socioecònomica condiciona en bona mesura el nivell d’èxit educatiu d’infants i joves. Amb accions com aquestes, incrementem l’equitat i la igualtat d’oportunitats”. Més informació.

• 60 estudiants de 12 instituts participen en el Campus Ítaca de la UAB per conèixer més de prop l’àmbit universitari. En paraules del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “aquest programa fa possible que els joves coneguin el món universitari i que aquest coneixement els serveixi de motor d’estimulació per interessar-se pels estudis superiors”. Més informació i web del Campus.

• Increment de les actuacions de control de plagues durant la primavera i l’estiu, les estacions més crítiques. Tal i com explica el regidor de Salut, Ramon Vidal, “la col·laboració ciutadana és fonamental i ens permet un alt grau d’eficàcia i rapidesa d’actuació. És important la comunicació d’incidències, però també aplicar algunes mesures fàcils per evitar les plagues”. Més informació.

Dijous 29

• La Biblioteca del Nord acull un nou programa d’orientació professional per a majors de 30 anys en atur. Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, “d’aquesta manera, ens acostem a una altra zona de la ciutat i es dona l’oportunitat de descentralitzar els serveis d’acompanyament de persones en el seu procés de recerca de feina”. Des de la Biblioteca del Nord s’ha habilitat un dels espais i s’han adaptat horaris per a que el projecte pugui desenvolupar-se els matins que la biblioteca està oberta. Més informació.

Divendres 30

• L’espai central de Sabadell inclourà la recuperació de la plaça Major i un passeig amb arbres. Més informació.
Passeig

• La Llançadora d’Ocupació de Sabadell registra les primeres insercions laborals en un mes en funcionament. Més informació i Portal.

35497980771_8de0e3e031_o

El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, visitant el projecte de la Llançadora d’Ocupació. 

Diumenge 02

• El pavelló del Nord acull aquest diumenge el Campionat de Catalunya Absolut d’Esgrima.


També


• COMUNICAT D’UNITAT PEL CANVI A SABADELL després de la reunió de l’assemblea de l’1 de juliol per valorar l’incompliment de l’acord de govern de Sabadell.

01

• Dilluns 26: Joan Berlanga a l’acte de graduació de cicles formatius de l’institut Agustí Serra, i Ramon Vidal present a la inauguració de La Bassa i a la inauguració de l’exposició fotogràfica “El rosa és de tots i totes”, del projecte d’Educació Sexual APS d’Actuavallès.

DDvdEboXYAIAy_B

DDvdFAvXgAIYSOD

• Dimarts 27: Ramon Vidal assisteix a la presentació del “Projecte per al centre” de Sabadell al Col·legi d’Advocats.

• Dimecres 28: Eduard Navarro es reuneix amb el nou president de PIMEC i Ramon Vidal a la reunió del Pla Estratègic Sanitari del Vallès Occidental a la UAB i al Consell de Govern del Taulí.

• Dijous 29: Els quatre regidors assisteixen a la roda de premsa d’UpC per explicar les negociacions pel relleu a l’alcaldia i al Ple municipal. Ramon Vidal es reuneix amb representants de l’Oficina de Dinamització del Centre.

DDe-5MiXkAA17qY

• Divendres 30: Eduard Navarro visita el projecteLlançadora d’Ocupació de Sabadell a Ca n’Oriac, Ramon Vidal a la Festa Major d’Hostafrancs i Joan Berlanga participa a la tertúlia de portaveus post Ple municipal de Ràdio Sabadell.

• Dissabte 01: Els quatre regidors participen a l’assemblea d’UpC.

• Diumenge 02: El Ramon Vidal assisteix a la trobada motera solidària a favor de l’Alícia i la Noa, dues nenes amb una malaltia minoritària.

• Consells de l’OMIC per comprar en el període de rebaixes.

• Continua obert el concurs d’idees per al Parc del Nord, fins al proper de juliol.

DDveoYQXUAAFiaP

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari